Vejen til noget simplere boligindretning

Dette indhold er sponsoreret

Den mere simple måde at indrette sin bolig på er det såkaldte simple living. Hvis man nogensinde har overvejet denne indretningsstil, så vil daells-bolighus , blandt andet, være et rigtigt godt sted at starte. Især også, hvis man har fundet sig en bolig gennem Boligninja.dk, og man er begyndt at kigge efter noget boligindretning. 

Simple living hos Daells-bolighus

En mere simpel boligindretning er egentligt bare et modsvar til det mere rodet og kompliceret boligindretning. Simpel boligindretning er også mere roligt, hvor der ikke er så mange overflødige genstande, som kan forstyrre en. Det kan også give plads til et mere roligt og afslappet hjem, hvor man ikke behøver at føle sig stresset. Her er mindre mere, hvor stilfuld enkelthed er i fokus. Det er i hvert fald tanken med det. 

Det første man her kan gøre er, at starte med at tænke lidt over, hvad hvert rum i hjemmet egentligt har brug for. Spørger du medarbejderne i daells-bolighus, vil de højst sandsynlig komme med forskellige svar, da det er op til en selv, hvad man starter med. Ideelt set burde alt have en funktion, som på en eller anden måde kan være med til at forbedre de forskellige rum i hjemmet. Ellers kan det nemt blive rodet. Det kan selvfølgelig også være plads til ting, der har en affektionsværdi for en. Så strengt er det heller ikke. Så længe det bare giver mening for en selv, så er det helt fint. Men møbler mere godt udtænkte funktioner, så er man på rette vej. 

Det, der overordnet kendetegner den mere simple boligindretning, er lyse farver, simple former og enkelthed, det er netop også det du finder hos daells-bolighus. Du kan dog stadig finde møbler med mere “pang” hos daells-bolighus hos. Alt sammen ting, der kan give noget luft til hjemmet. Man kan her bruge nogle lidt mere spændende farver, men med de lyse farver som basis, mens man også kan skabe kontraster mellem de lyser farver, såsom hvid og grå, og en mærke farver, såsom sort. Her er det vigtigt at skabe en afdæmpet balance mellem farverne. Blomster kan, blandt andet, være en god måde at få lidt andre farver i spil, mens plakater også kan dette. Det kan man altid eksperimentere lidt med, når man skal igang med at indrette sit nye hjem. 

Det er selvfølgelig ikke kun den mere simple boligindretning, som man kan finde ved daells-bolighus. Her kan man finde alt til boligen, hvav end man nu skulle lede efter, så hvis man bare vil indrette boligen, som man nu vil, så er der naturligvis masser af muligheder for det.