Sådan gør du din nye lejlighed mere personlig

Dette indhold er sponsoreret

En ny lejlighed et som et blankt lærred. Der er mange veje, man kan gå med de rum, man har til rådighed. Ved mindre lejligheder er det oplagt at fokusere på, hvordan du kan få så meget opbevaringsplads som muligt, hvorimod større lejligheder har ingen begrænsning. Der er dog en fællesnævner i forhold til indretningen af dit nye hjem. Det skal føles personligt og hjemligt, det kan være super at tage ud og, finde noget indendørs maling som kan give lidt ekstra til hjemmet. Det skal være et sted, hvor du kan føle sig helt tilpas og slippe hverdagens travlhed. Der skal være plads til afslapning og ro, og den følelse kan opnås ved at personificere din lejlighed. Denne artikel vil give dig inspiration til, hvor du netop gør din lejlighed mere personlig, så det føles som dit hjem. 

At bruge indendørs maling kan gøre underværker 

Når du overtager en ny lejlighed, så er den typisk nymalet med hvide vægge. Selvom hvidt er klassisk, så kan et rum dog føles mere personligt og hyggeligt med en farve. Du kan derfor med fordel vælge at male en eller flere vægge med indendørs maling, og dette vil gøre rummet mere interessant og knap så klinisk. Du kan vælge at gå med en maling i en vild og våget farve, men du kan også vælge en pastelfarver, som er mere nedtonet. Neutrale farver såsom beige, sandfarver og jordtoner kan også gøre en kæmpe forskel uden, at det behøver at være så farverigt. Prøv dig frem med farveprøver og køb den endelige maling, når du har besluttet dig. 

Gør-det-selv projekter 

En anden måde at personificere sit hjem på er at prøve kræfter med gør-det-selv projekter. Det kræver blot en god idé og måske noget værktøj eller måske en bøtte indendørs maling. Du kan lave om på de møbler, som du allerede har, men som ikke passer ind, eller du kan gå i genbrug og finde noget, det trænger til et redesign. Brug maling til at give dem en ny farve eller udskift grebene i en kommode. Du kan få masser af inspiration til gør-det-selv eller DIY projekter på sider som Pinterest og YouTube. 

Dekorér væggene med billeder og kunst 

Når du har malet dine vægge i de rigtige indendørs maling, så er de klar til at blive dekoreret. Der er ikke noget mere personligt end billeder, som du selv har taget og fremkaldt. Det kan være af din familie, venner eller fra en rejse. Du kan også vælge at investere i kunst eller lave dit eget maleri, som kan hænge på væggen. Ved at lave det selv sikrer du, at hjem ikke kommer til at ligne andres.