Når uheldet er ud – det skal du gøre når din bagrude går i stykker

Dette indhold er sponsoreret

De fleste bilister oplever på et tidspunkt i deres tid på vejen at få et stenslag, som kan ende ud med at hele forruden må skiftes. En mindre almindelig oplevelse, som dog desværre stadig hænder, er at bagruden på en eller anden vis bliver smadret. Oftest vil årsagen være at nogen har ville bryde ind i bilen, og det er derfor på alle måder en træls oplevelse at komme ud til sin bil, og opdage en smadret bagrude på bilen. 

Når uheldet er ude

Er uheldet ude og er din bagrude gået i stykker, så kræver det en udskiftning af bagrude. Det er vigtigt at få det fikset hurtigst muligt, så du igen kan færdes sikkert på vejene. Det er nemlig ikke holdbart at køre rundt med plastik hen over hullet, da dette ødelægger dit udsyn og ikke er en langtidsholdbar løsning. Få i stedet kørt bilen på værksted, eller benyt dig eksempelvis af det tilbud flere virksomheder tilbyder, hvor de kommer til din adresse, og ordner ruden for dig. Så slipper du for at skulle bruge tid på at køre til og fra værksted, og for at køre mere med den smadrede rude. 

Nem og sikker skiftning af bagruden 

Ofte kan du få sat en plexiglasrude i bilen, så du kan køre sikkert rundt indtil du får den rigtige rude i. Hos virksomheder som Dansk bilglas sørger de også for at fjerne glasskår som må være endt rundt omkring i bilen. Derudover kan de også stå for den nødvendige kontakt med dit forsikringsselskab hvis dette er nødvendigt. På den måde får du en nem og sikker skiftning af din bagrude i en fart, uden selv at skulle løfte en finger. 

Udskiftning af andre ruder 

Er du så uheldig at andre ruder i din bil også er blevet smadret, kan det blive nødvendigt med en udskiftning af siderude. Hvis det ikke er muligt at få skiftet sideruden med det samme, kan du i stedet få et midlertidigt HelpKit monteret, for at holde vejr og skidt ude af bilen. Det er en rigtig god idé at være så hurtig som mulig til at tage kontakt til en virksomhed, som kan hjælpe med at skifte dine ruder hvis de skulle gå i stykker. Få dine ruder fikset, så du igen er klar til at køre afsted.

Gør dit hus lidt mere indbydende

Dette indhold er sponsoreret

Som tiden går sker der måske efterhånden det, at du glemmer at tænke på at holde alle de ydre komponenter af dit hus pæne. Dagene bliver hurtigt fyldt op med hverdagsgøremål og alt det der skal ordnes indenfor. Det er dog en rigtig god idé også at sørge for, at du også får gjort lidt ved det udvendige engang imellem, så du har et hus der ser hyggeligt og indbydende ud, og så du ikke pludselig står med en kæmpe omgang, som skal fikses. 

Hold facaden pæn 

En stor del af det der gør dit hus fint og indbydende at se på, er facaden og herunder vinduerne. Det er en rigtig god idé at holde øje med revner og andre skader i facaden, så du kan lappe småting fremfor pludselig at skulle ud i den store reparation. For at holde din facade pæn kan du sørge for at fjerne spindelvæv, blade og andet med en børste, og eventuelt give den en omgang facaderens engang imellem. Sørg også for at få pudset dine vinduer regelmæssigt – så er de også flottere at kigge ud af. Få eksempelvis rene vinduer med AS Polering. Med nypudsede vinduer og en ren facade, står dit hus allerede meget skarpere. 

Giv fliserne en tur 

Har du fliser i din indkørsel eller andre steder på din grund, er det med at forsøge at holde dem pæne ved regelmæssigt at fjerne ukrudt som må gro imellem dem. De fleste fliser får også belægninger samt mos og alger til at sidde på sig. Forsøg at fjerne mos og alger af fliser med en fliserens, så de igen bliver pæne og du ikke glider på dem, så snart det begynder at regne. Du behøver ikke rense dine fliser så ofte, hold blot ukrudt nede, og giv så fliserne en ekstra tur engang imellem når de rigtig trænger. 

Få styr på haven

Har du en forhave er det en rigtig god idé at holde den pæn og indbydende. Sørg for at få slået græs og hold buske og anden beplantning pænt og trimmet. Er du ikke det store havemenneske, så gør det nemmere for dig selv ved at anlægge en have som ikke kræver den store vedligeholdelse. Mange vælger eksempelvis at få lagt grus eller lignende i deres forhave, så de ikke skal gøre det store for at holde den pæn. Har du bare græs og et par buske eller blomster burde det heller ikke kræve en særlig stor indsats. Husk også at holde baghaven pæn, så den ikke bare får lov til at vokse helt til.

Sådan får du solgt din bolig under Corona krisen

Igennem vores liv vil der ske mange spændende og udfordrende ting. Det kan f.eks. være at du er i gang med at købe eller leje hus, men det kan også være at du er i gang med at sælge. Begge dele kan til tider være en anelse ubarmhjertige. Heldigvis kan du her i artiklen læse gode råd til, hvordan du nemmere får solgt dit hus.

Her finder du en ejendomsmægler med masser af erfaring

Vi hører ofte meget om folk der med lys og lygte leder efter en bolig at flytte ind i. Der nævnes ofte, at det er svært at finde en bolig til en ordentlig pris. Men det er sjældent vi hører snak om de problematikker der kan være ved at skulle sælge sin bolig. Fordi boligmarkedet har en tendens til at mangle boliger, så kan det med god grund, få folk til at tænke, at det ikke er særlig svært at sælge en bolig. Men det kan det sagtens være! Faktisk kan det være næsten umuligt, uden den rette hjælp og de rette redskaber. En af de vigtigste redskaber er at have en ejendomsmægler, som har styr på tingene, og som kan vise huset frem for andre, og derved skabe noget interesse omkring det. Står du helt alene så er det ikke just en leg at skulle sælge, så sørg for at få fat i en dygtig ejendomsmægler. Det kan du finde ved at klikke ind forbi Meglerportalen. Her kan du gratis og uforpligtende finde mæglere i dit område, og se om ikke én af dem kunne være en stor hjælp for dig.

I hvilken kommune går det hurtigst med at sælge hus?

Når det handler om at sælge et hus, så er det som nævnt tidligere oppe, ekstremt vigtigt at du har kendskab til de bedste tips og tricks angående hussalg. Der er mange spørgsmål du skal finde ud af, såsom hvornår det er bedst at sælge, hvor meget dit hus er vurderet til og om du eventuelt skal renovere inden du sælger, så dit hus kan stige i værdi. Som du nok kan høre, så er der mange spørgsmål, og disse er blot nogle enkelte nogen, ud af de mange andre som du også bør tage stilling til. Vi er helt med på, at det hele kan virke en anelse overvældende, og det er også helt okay. Men netop fordi det er en stor mundfuld at stå med helt selv, så gør du klogt i at snakke med en ejendomsmægler med masser af erfaring. De vil helt sikkert kunne hjælpe dig med at få svar på alle dine spørgsmål, og sørge for at det ikke føles helt så overvældende. Et af de afgørende spørgsmål er blandt andet også hvor det går hurtigst at sælge sit hus. Vi er med på at det selvfølgelig ikke hjælper dig hvis du er bosat i en kommune, som ikke står på listen. Men det kan være værd at overveje til næste gang du køber hus, eller hvis du er nysgerrig på, hvor længe der mon vil gå før dit hus bliver solgt.

Tips og tricks til salg af dit hus

Det handler i høj grad om at væbne sig med tålmodighed når det kommer til hussalg. Det er aldrig som du lige havde regnet med, men hvis du som sagt har den rette ejendomsmægler, så vil det være betydeligt nemmere. Hvis du føler at dit hus har været til salg alt for længe, så bare rolig, det er bestemt ikke ensbetydende med, at det ikke vil blive solgt. Økonomien har blot taget et styrtdyk for mange, og derfor kan det være svært at finde råd til at købe et hus, uanset hvor billigt eller attraktivt det er. Du kan dog finde nogle gode tips til hvordan du opper dine chancer for at kunne sælge dit hus lige her: https://meglerportalen.no/hvordan-selge-bolig. Det kan give dig et fingerpeg om, hvad du skal være opmærksom på, og dette er værd at tage med i dine overvejelser, helt inden du overhovedet har sat dit hus til salg. Det bliver ikke nødvendigvis nemt, men med masser af tiltro og tålmodighed, så er vi sikre på at du nok skal få solgt dit hus, og finde din helt egen drømmebolig. Måske er du ikke glad for hvor du bor, men det kunne for nogle andre mennesker være lige dét hus de har gået og ledt efter så længe. Mist ikke modet.

Tre ting at være opmærksom på når du søger ny lejlighed

Dette indhold er sponsoreret

At flytte til et nyt hjem er en stor ting i alle menneskers liv. Ligegyldig om du er ung, har ventet på det længe, eller blot rykker fra et sted til et andet, så er det et stort spring at forlade sit kære hjem. Du vil opleve at få nye perspektiver, nye udfordringer og en ny hverdag. Det er skræmmende at få ny base, men det er også interessant at opleve. Du vil møde nye venner, blive klogere og få nye oplevelser. Det er dog ikke altid det mest enkle at finde ny lejlighed. Alt efter hvor du bor, kan det være dyrt og svært at finde noget. Men derudover skal du også være uhyre opmærksom på en masse forskellige faktorer, når du leder efter dit næste hjem. En ting er prisen, men du skal også vide, hvad du kigger efter, og hvad der er nødvendigt for dig i din lejlighed. Lejligheder tager sig ud i hundrede forskellige former, og det kan være en jungle at finde rundt i markedet. Hvis du er en smule i tvivl om, hvad der er godt at have tjek på, så kommer her tre ting at være opmærksom på, når du søger ny lejlighed.

Ejendomsservice

Er du typen, der har en stresset hverdag? Så er der en chance for, at du ikke har tid til at vaske trapper, feje gårde, klippe hæk og slå græs. Derfor kan det være en særdeles god ide at vælge en bebyggelse, der har ejendomsservice, når du søger ny lejlighed. Leder du efter ejendomsservice københavn, så kan Aamann og Wulff være et glimrende sted at starte. De lægger sig op på stabile medarbejdere og ejendomsservice af høj kvalitet.

Beliggenhed

Beliggenhed er måske en af de allermest centrale fokuspunkter, når du skal søge ny lejlighed. Alt efter hvem du er, og hvad du er til, så er der nok områder i byen, der interesserer dig mere end andre. Og dette gælder både, om du kommer fra København eller Horsens. Sæt dig ind i de forskellige beliggenheder, du er interesseret i. Det skal du gøre, fordi prisen også kraftigt afhænger af beliggenhed. Find det bedst mulige, du har råd til.

Stand

Hvis du har fundet din næste drømmelejlighed og har æren af at kunne besigtige den, så sørg for at tjekke lejlighedens stand. Det kan ende med at blive et sandt helvede at rykke ind i en lejlighed, der er flot på overfladen, men som i virkeligheden er faldefærdig.

Derfor skal du bruge en boligadvokat

Mange tænker at en boligadvokat måske er en unødvendig investering, men der er faktisk flere gode grunde til, at du burde benytte dig af en boligadvokat, når du skal købe eller sælge bolig. Her kan du læse mere om hvorfor.  

Undgå juridiske faldgruber 

Faktum er, at der er flere juridiske faldgruber du potentielt kan falde på hovedet ned i, hvis du ikke benytter dig af en god boligadvokat. Der er flere juridiske forbindelser til boligkøb og salg, end mange måske tror. Det kan for eksempel være i forbindelse med udarbejdelse af skøde, gennemgang af bolig eller skadehjælp.  

Du er bedre sikret med en boligadvokat, og du sørger for at alt går som det skal, i forbindelse med dit boligkøb eller salg.  

Personlig rådgivning 

En dygtig boligadvokat, kan sikre at du får god og personlig rådgivning. Det er også muligt at indlægge en klausul om advokatforbehold, når du køber en bolig, og det er simpelthen for at få en god  boligadvokat til at kigge på alle forhold, inden købet er endeligt.  

Det koster selvfølgelig noget at benytte sig af en boligadvokat, men det kan også betale sig at undgå dyre fejl i forbindelse med køb eller salg. Boligadvokaten kan rådigve omkring forsikringer, hjælpe med tinglysning af skøde.  

En boligadvokat kan også bistå med frigivelse af købesummen, refusionsopgørelsen og selve signeringen af købsaftalen. Du er med andre ord i langt tryggere hænder, når du har allieret dig med en boligadvokat.  

At købe eller sælge en bolig, er en stor økonomisk beslutning, og derfor kan det være en god ide at sikre sig, at alt foregår som det skal. Det er en investering, men det kan spare dig penge i det lange løb. I tillæg får du en meget tryggere proces, fordi du har professionel vejledning, som kan tage sig af de besværlige ting og juridiske dokumenter, og rådgive dig om, hvad der er det bedste at gøre i forskellige situationer knyttet til køb eller salg.  

Sådan finder du som studerende det gode lejemål

Annoncørbetalt indhold

Er du studerende og står du i en situation hvor du skal finde nyt lejemål? Det kan være dit nuværende er løbet op og du derfor nu skal finde et nyt. Det kan også være at du skal til at starte på nyt studie og derfor heller ikke har prøvet det før. At søge bolig og for første gang nogensinde at finde et sted at bo, kan være en kompliceret størrelse. Der er mange ting man skal vide og mange ting der kan gøre processen nemmere for dig der søger din første bolig. Så står du med en masse spørgsmål inden du skal ud og søge dit første lejemål, så læs du endelig med videre hvor du vil kunne få et par tips til hvordan du som studerende finder det gode lejemål der passer til dig. Du kan også besøge Testsektionen, hvor du vil kunne finde gode guides. 

Vælg med omtanke

Når det kommer til at finde det gode lejemål der passer til dig som person, handler det meget om at vælge med omtanke. Især hvis det er dit første, vil det for det første være nyt og der er en masse nyt ting du skal tage stilling til for første gang. Eksempelvis vil du skulle gøre op med dig selv hvad du har til rådighed økonomisk. Har du råd til at bo selv eller skal du måske søge et sted med roomies? Derudover skal du være opmærksom på dine prioriteter. Kunne du tænke dig at bo i midtbyen eller er du okay med noget lidt udenfor byen for at slå lidt af prisen. Det hele afhænger af hvem du er som person og handler også meget om det økonomiske. Hvad har du råd til at leje, så du også har lidt penge tilovers til sjov og ballade. 

Kender du nogen? 

At søge bolig handler også meget om at skulle sælge sig selv. At sælge sig selv på skrift til en udlejer, som så kan vælge at tage dig til samtale eller ej. Her handler det ofte om at være ansvarlig, renlig og om du ryger, har kæledyr og generelt om hvem du er som mulig lejer. Derfor kan det også være en god ide at overveje dit netværk. Kender du nogen som har et værelse eller lejlighed til rådighed? Dette er en god mulighed for at komme hurtigt ind i lejlighedsræset, da der ofte også er mange om buddet.

Inspiration til hvordan din drømmebolig kan se ud

Når du skal finde din drømmebolig, er der mange ting, som du bør overveje. Først skal du naturligvis på boligjagt og finde dig et hjem, der lever op til dine behov. For eksempel skal du tage stilling til, om din kommende bolig har det antal værelser, du har brug for? Dernæst er der selvfølgelig også hele det økonomiske aspekt. Har du råd? Men når du endelig har fået fingrene i dit nye hjem – og det økonomiske er på plads – kommer en mindst lige så tidskrævende og udfordrende proces som selve boligjagten. Indretningen. Herunder finder du lidt inspiration.

Lad din bolig afspejle dine interesser

Du kan eksempelvis indrette dit nye hjem, således at det kommer til at afspejle dine interesser. Hvis du for eksempel er vild med sport og motion, kan du overveje, om du skal have træningsudstyr i dit hjem – eksempelvis en crosstrainer eller en motionscykel? Er det tilfældet, kan du eventuelt opsøge Sportssektionen, som er en dansk forbrugerguide, der kan hjælpe dig med at finde det bedste sportsudstyr til hjemmetræning.

Hvis du derimod er mere til musik, kan du eksempelvis skabe lidt ekstra plads til, at din musiksamling kan stå fremme. Eller måske skal din gamle guitar have en plads på væggen?

Skab et hjem med plads til hygge og afslapning

Et hjem skal gerne være et sted, hvor du har mulighed for at koble fuldstændig af. Derfor er det altid en god idé at skabe nogle hyggelige og afslappende rammer. Du kan eksempelvis tænke på dine vægge. Skal de have en bestemt farve, som får dine øjne og din hjerne til at slappe af?

Derudover kan du også overveje at skabe dig en lille hyggekrog i et hjørne, hvor du med tæpper og puder kan sidde og slappe af efter en lang arbejds- eller skoledag.

Find inspiration på nettet

Der findes et væld af muligheder for, hvordan du kan indrette din bolig. Der er imidlertid ikke nogen enkel og rigtig løsning på, hvordan du bør indrette dit hjem. Det er op til dig. Hvis du i alt dit flytterod ikke kan overskue at designe din egen indretnings-strategi, kan du med fordel finde inspiration på nettet. Der findes mange forskellige designere – men også almindelige mennesker – som har en masse gode og kreative idéer til, hvordan en bolig kan se ud.

Ofte er der nogle ting, der trender mere end andre. Det er derfor op til dig, hvorvidt du vil hoppe med på bølgen eller gå mod strømmen.

Hjælp til boligkøb i København

Går du med drømmen om at bosætte dig i storbyen, så er København et virkeligt godt valg. Du er dog ikke den eneste, der går med drømmen om at bo i storbyen, det der også mange andre som har. København er en af de byer, hvor der er kamp om boligerne, og hvor priserne følger med den kamp, derfor er der en vigtig faktor som man skal huske inden sit boligkøb i København.

Læg et budget

Start med at lægge et detaljeret budget. På den måde ved du præcis hvilke udgifter, der går til hvad. Et detaljeret budget gør, at du ikke vil få nogle overraskelser, når du går i gang med dit boligkøb i København. En anden fordel er, at når du går i banken for at høre, hvad du må låne, ved du helt præcist, hvad du har af udgifter om måneden, samt nemmere kan fremvise, hvad I har som rådighedsbeløb.

Eks på rådighedsbeløb om måneden

– 5.000 kr. for 1 voksen
– 8.500 kr. for et par
– + 2.500 kr. pr. hjemmeboende barn

Når du ved hvad du må låne for, er det tid til at lave en liste over dine ønsker og behov.

Tænk altid fremtiden ind i dit boligkøb, da udgifterne ved salg og køb er høje. Har du derfor et barn på vej, eller er du ved at være færdig med at studere, så kan det godt være smart at kigge efter noget større, end hvad du her og nu står, og har behov for.

Indgå kompromis i forbindelse med dit boligkøb i København!

Når du laver din liste over dine ønsker og behov, skal du i første omgang skrive alle dine drømme ned, men du vil hurtigt finde ud af, at hvis drømmen er at bo i storbyen og specielt i København, så er du nødsaget til, at gå på kompromis med flere af dine ønsker. Sæt dine ønsker og behov i en prioritetsorden, så du ved, hvad du ikke kan undvære. Det kan være at køkkenalrummet er vigtigere for dig og familien end de værelser, eller at badekarret er vigtigere end garagen. Det vigtigste ved listen er, at I på forhånd ved, hvilke behov I kan skære væk, når i går på boligjagt.

Med den rigtige boligrådgiver kan du spare tid og penge

Du skal til at skabe rammen og basen for dit liv, og man er altid meget følelsesmæssig, når man skal gennem et boligkøb. I København er priserne sat efter udbud og efterspørgsel, og man kan hurtigt komme til at betale for meget eller overse synlige mangler på boligen, da man er så ivrig, når man først har fundet drømmeboligen.

Gør derfor altid brug af en køberrådgiver, som er med dig hele vejen. De hjælper dig med forhandlinger, rådgivning, og guider dig hele vejen indtil underskriften er sat på købsaftalen.

Start dit boligkøb i København på en tryg måde!

Indret boligen med plads til personligheden

Nu til dags, er der mange, der har det med at hoppe “med på bølgen”, når det kommer til boligindretning. Og det er som sådan heller ikke noget galt i, så længe man stadig føler, at boligen passer til en selv som person. Når man skal indrette en ny bolig, er det nemlig en rigtig god idé at huske på, at den person, der kommer til at bruge boligen mest, er en selv. Derfor giver det altså god mening at fokusere på sine egne behov og interesser, frem for at følge populære trends.

Der er mange, der synes det er sjovt at indrette bolig, men det kan også nemt blive uoverskueligt, når man lige har overtaget en helt ny, tom bolig. Her kan det være en hjælp at stoppe op og reflektere lidt over, hvad det egentlig er, du gerne vil have.

Vælg en bolig, der passer til dine ønsker

Alt efter, hvor du leder efter bolig, er der ikke altid så gode muligheder for at være kræsen med sit boligvalg. Men hvis du har muligheden for at vælge mellem flere forskellige boliger, er det en rigtig god idé at gå efter en bolig, der ikke kun passer til dine behov, men også dine ønsker.

Der er ikke nogen grund til at vælge den mest moderne og smarte lejlighed, hvis du faktisk er lidt mere til den rustikke eller traditionelle stil. Der er altså ingen, der siger, at du skal vælge det, som mange andre måske ville vælge.

Inden du vælger din bolig, er det en rigtig god idé at danne dig et billede af, hvordan du ville indrette den. Skal der være plads til et gæsteværelse eller måske et kontor? Vil du gerne have plads til et stort spisebord, så du kan invitere en masse venner på besøg? Eller måske skal der være en stor stue, fordi du elsker at lave filmaftener, hvor der skal være plads til et stort fjernsyn og mange gæster. Forskellige boliger lægger op til forskellige indretninger, stile og personlighedstyper, og her er det altså godt at sørge for at mærke efter og vælge den, der passer til netop din personlighed.

Hav plads til dine hobbyer

Nogle hobbyer fylder, og de er måske ikke de mest æstetiske at kigge på, men hvis det er noget, du elsker at lave, giver det god mening at finde plads til det i dit hjem. Det kunne være et trommesæt, en gaming computer et poolbord eller noget helt fjerde. Der skal være plads til dig og din personlighed, og der er god grund til at finde plads til de ting, der gør dig glad.

Hvis du har pladsen, kan du overveje at dedikere et helt værelse til dine hobbyer. Hvis du er glad for kasino spil kunne det for eksempel være et lille kasino rum, der skaber en hyggelig og sjov stemning. Du behøver ikke at købe en masse spillemaskiner, da der er rigeligt med gode hjemmesider, der tilbyder online slots. Hvis du vil godt i gang med at spille online kasinospil, er det en fordel at gå efter bonus uden indbetaling. Lige meget hvad, vil du uden tvivl føle, at dit hjem er mere personligt og en bedre repræsentation af dig.

Den hurtige flytteguide

Flytninger. Åh, du sveder allerede ved tanken. De fleste synes godt om at flytte, fordi det betyder forandring og mulighed for at indrette på ny. Alligevel er der også alt det praktiske, som at sætte i stand, pakke ned og få tingene flyttet fysisk. Det kræver arbejde og penge at flytte – men forhåbentligt er det det værd. Få en hurtig guide herunder til, hvordan du gør flytningen mere overskuelig for dig selv.

1.      Når du har fundet den rette bolig

Du har ledt, søgt med lys og lygte. Du har endelig fundet den rette lejlighed, men hvad du gør du herfra? Først og fremmest skal du læse din lejekontrakt nøje igennem. Er alt som aftalt? Herefter skal du finde ud af, hvor meget du selv skal sørge for. Det er forskelligt fra lejemål til lejemål om du selv skal sørge for internet, tv og maling ved indflytning. Den sidste del i den indledende fase er, at du skal søge flytning. Dette er for at din post kommer det rette sted hen og at din nye adresse skrives ind i oplysningerne i folkeregisteret.

2.      Gør lejligheden klar til indflytning

Det er ikke sikkert, at du ønsker at flytte direkte ind i din nye lejlighed som den er blevet efterladt. Måske du selv skal sørge for at male? Start altid først med loftet, så væggene og til sidst karmene. Du skal have forskelligt maling til henholdsvis vægge/lofter og karme. Du kan finde alt det maling som du skal bruge her. vælg god dækkende maling så du ikke skal male flere gange. Når du skal male lofter, så er det en meget god ide at tildække hele gulvet med plastik, pap eller hvad du har ved hånden. Selvom din malerrulle ikke skal svøbes ind i maling, da kan det sagtens dryppe ned på dit nye gulv – og det vil du gerne undgå. Mal gerne kanterne rundt i rummet som det første. Så får du et flottere resultat til slut.

3.      Ned -og oppakning

Det store arbejde ved at flytte ligger i ned -og oppakningen af all dine ting. Start i god tid. De fleste bliver altid overrasket over, hvor meget tid det tager at pakke alt ned. Køb nogle gode, solide flyttekasser som kan bære noget vægt. Her pakker du dine ting ned – opdelt. Med det menes, at du ikke skal blande forskellige rum og skabe. Skriv på hver kasse, hvor indholdet hører til henne. Fx: Køkkenet. På denne måde gør du det nemt og overskueligt, når flyttekasserne kommer ind i din nye lejlighed. Kasserne flyttes således direkte ind i det rum, hvor indholdet hører til. Det vil du elske dig selv for, når du skal pakke ud. Held og lykke!