Lejeboliger Silkeborg - viser nu ledige lejligheder nær Silkeborg

Lejemål fundet: 211

 

🏘 Hvor mange lejeboliger er der i Silkeborg?

Lige nu har vi 211 ledige lejeboliger i Silkeborg på Boligninja.dk, men der kommer hele tiden nye til. Du kan tilmelde dig vores BoligAgent for at få emails, hver gang der er nye boliger.

💰 Hvor høj er huslejen i Silkeborg?

De boliger der i øjeblikket er ledige i Silkeborg har husleje fra 0 til 22500.

⚡ Hvor hurtigt kan man få bolig i Silkeborg?

I Silkeborg har vi kun boliger med ingen eller meget kort ventetid, så det er som regel muligt at få bolig fra starten af de kommende måneder.

Er du husvild og søger akut bolig i Silkeborg? Surf løs på vores boligportal og find bolig nu, eller tilmeld dig vores BoligAgent under afsnittet: 'min lejebolig' på din profilside, hvor du kan angive dine boligønsker i Silkeborg, som lejlighed, hus, rækkehus, værelse eller om du vil finde en roommate. Herefter får du e-mails hver gang der kommer nye ledige boliger til leje her på boligsiden Boligninja.dk indtil du afmelder dig.

Den midtjyske by Silkeborg har cirka 43.300 indbyggere, og Silkeborg Kommune er hjemsted for flere store virksomheder og kulturelle aktiviteter. Byen ligger i naturskønne omgivelser, som er flittigt besøgt af turister.

Fritidsaktiviteter for alle
Silkeborg ligger i et kuperet og smukt terræn prydet med de såkaldte Silkeborgsøer, der tiltrækker mange med ønske om kanoture. På søerne kan du eksempelvis sejle fra Silkeborg til Himmelbjerget med det legendariske gamle dampskip Hjejlen, der er det ældste dampskib i hele verden. Silkeborg-området er også kendt som et skønt sted for cykelryttere, da det kuperede terræn netop er guf for disse. Derudover er der mulighed for at opleve en masse kunst, blandt andet på Museum Silkeborg, der ligger ved Silkeborg Hovedgår. Er du fodboldelsker, er der også mulighed for at se bold på højt niveau, når sæsonen er i gang. Byens hold Silkeborg IF frister for tiden en tilværelse i landets næstbedste række, men har tidligere været vant til at høre hjemme i den bedste række. Klubben blev således danske mestre tilbage i 1994.

Stort erhvervsliv
Som nævnt indledningsvist er Silkeborg hjemsted for en lang række af både store og små virksomheder. Mest prominent må siges at være Jyske Bank, hvis hovedkvarter er placeret i byen. Derudover er der virksomheder som EnergiMidt og en lang række af bilforhandlere.

Bilernes by
Silkeborg er kendt for biler, og det har den været det siden 50’erne. Byen giver dig blandt andet landets største koncentration af bilforretninger eksempelvis Europas største bilhus, og derudover Danmarks største automobilmuseum, hvor du finder en alle de velbevarede og restaurerede biler, som du kunne tænke dig. Sidst men ikke mindst ligger racerbanen FDM Jyllandsringen også i området, så er du bilelsker, er Silkeborg helt sikkert byen for dig.

Ingen mangel på uddannelsesfronten
Med et hjem i Silkeborg er dine børn sikret en lang række gode uddannelsesmuligheder lige fra folkeskole til gymnasium (STX), handelsskole (HHX), teknisk skole, samt masser af andre uddannelser. Du kan eksempelvis også læse til sygeplejerske og til lærer i byen via University College. Sagt med andre ord, dine børn får mulighed for at vælge lige netop den uddannelse, som de har behov for og ønsker.

Bo i Silkeborg
Silkeborg er på mange måder et skønt sted at bo med gode uddannelses- og jobmuligheder. Så overvejer du at flytte til Silkeborg, så kan du se de ledige lejeboliger i byen på vores boligportal. Her finder du både lejligheder, huse og rækkehuse af forskellige størrelse til leje samt også ledige studieboliger og ungdomsboliger.


Isabella Eriksen, 26. maj 2015

Tak for at have hjulpet mig med, at finde lige præcis den lejlighed som jeg længe har ønsket. Ved hjælp fra mit abonnement på Boligninja, har hele processen været nem og simpel, og jeg vil helt bestemt benytte mig af, samt anbefale Boligninja til venner og bekendte, hvis jeg igen står og skal igennem lignende process.

Isabella Eriksen
Daniel Spirin, 29. marts 2015

Tak for at have hjulpet os med at have fundet lige det hjem som vi og vores to små drenge skal bo i. Boligninja.dk var fra starten nem og simpel at finde ud af og man har et fantastisk overblik på hjemmesiden og side designet ser cool ud og er simpelt at navigere. Vi vil helt sikkert anbefale Boligninja.dk til venner og bekendte.

Daniel Spirin