Lejeboliger Kolding - viser nu ledige lejligheder nær Kolding

Er du boligsøgende og på udkig efter en lejlighed i Kolding? Hos Boligninja kan du finde din nyeste lejelejlighed i Danmarks 7. største by. Vi udbyder lejeligheder til fordelagtige priser i Kolding by og omegn. Vi giver dig et nemt og overskueligt overblik over ledige lejligheder på markedet, og opdaterer løbende, så du hele tiden har adgang til de nyeste lejelejligheder. Priserne i Kolding er yderst rimelige, derfor kan du få meget for pengene og finde lækre lejligheder, som ikke sprænger budgettet. Det er uanset om du vælger at flytte ind i midt Kolding by, i udkanten af Kolding, i nybyggeri eller i en ældre lejlighed. Vores boligudbud i Kolding indeholder noget for enhver smag.

Lejemål fundet: 56


Kolding ligger ved Kolding fjord og er en købstad i Sydjylland. Kolding er med sine 58.757 indbyggere Danmarks 7. største by.

Koldings centrum og byens ældste del ligger i bunden af en dal og selve byen breder sig op ad dalens bakker. Udviklingen i Kolding har efterhånden betydet, at forstæderne som Vonsild, Tved, Bramdrupdam, Seest, Strandhuse, Drejsen og Harte er blevet en del af byen.

Du finder et stor udvalg af både studieboliger og lejeboliger i både Kolding Centrum og i de nærliggende forstæder. Leder du efter en lejelejlighed i Kolding finder du her på Boligninja.dk rigtige mange ledige lejelejligheder usanst som du leder efter en 2, 3 eller 4 værelses lejebolig.

Bo centralt
Kolding ligger centralt placeret i Danmark lige i Danmarks trafikale og geografiske midtpunkt, hvor den nord-sydgående motorvej E45 krydser den øst-vestgående motorvej E20. Det er svært at finde en mere central placering og der er let adgang til via motorvejen til både Århus, Esbjerg, Vejle, Flensborg og Odense.

Koldinghus
Byens vartegn er kongeslottet Koldinghus, der blev bygget for mere end 700 år siden for at beskytte kongerigets sydlige grænse, der dengang lå ved Kolding. Koldinghus er Jyllands sidste kongeborg og har siden den blev bygget for mere en 700 år siden spillet en væsentlig rolle i Danmarks historie, både som grænseværn og som residens for de kongelige.

Uddannelse i Kolding
Kolding er en uddannelsesby og der er masser af studerende i Kolding. Herunder finder du en liste over de videregående uddannelser du kan læse i Kolding.

- Designskolen Kolding
- International Business Academy (IBA) - Erhvervsakademi Kolding
- University College Syddanmark
- Syddansk Universitet

Shopping i Kolding
Der er masser af mulighed for at gå shop amok i Kolding. I bymidten finder du ikke mindre end ni gågader med mange specialbutikker, der ligger i de ofte gamle bygninger.

Kolding har også Jyllands største storcenter – Kolding Center – hvor du finder ikke mindre end 120 forretninger, Bilka og biograf.

Design i Kolding
Kolding har mottoet ”Kolding – Vi designer livet”. Design både er og bliver i det kommende år en større del af byen. Design City Kolding er en ny bydel i Kolding ved havnen, som bliver en designby i byen, hvor du bl.a. finder det nye Syddansk Universitet.

I Kolding finder du også Designskolen Kolding, House of Design, kunstmuseet Trapholt. Kolding har desuden en lang række af små designvirksomheder, der beviser at Kolding er centrum for design, kunst og arkitektur.

Dette ses også i Latinerkvarteret, hvor kulturkomplekset Nicolai med Nicolai Biograf & Café, Nicolai Kunst & Design, Nicolai Scene, Nicolai for Børn og Koldings stadsarkiv kombinerer design, kunst og (børne) i hjertet af Kolding.


Isabella Eriksen, 26. maj 2015

Tak for at have hjulpet mig med, at finde lige præcis den lejlighed som jeg længe har ønsket. Ved hjælp fra mit abonnement på Boligninja, har hele processen været nem og simpel, og jeg vil helt bestemt benytte mig af, samt anbefale Boligninja til venner og bekendte, hvis jeg igen står og skal igennem lignende process.

Isabella Eriksen
Daniel Spirin, 29. marts 2015

Tak for at have hjulpet os med at have fundet lige det hjem som vi og vores to små drenge skal bo i. Boligninja.dk var fra starten nem og simpel at finde ud af og man har et fantastisk overblik på hjemmesiden og side designet ser cool ud og er simpelt at navigere. Vi vil helt sikkert anbefale Boligninja.dk til venner og bekendte.

Daniel Spirin