Lejeboliger Viborg - viser nu ledige lejligheder nær Viborg

Leder du efter en ny lejlighed i Viborg? Så kan du kigge med her på siden, og finde din nye lejlighed!

Hos os finder du et bredt udvalg af forskellige, ledige lejligheder i Viborg. Da byen er én af Danmarks ældste, er der både fokus på at bevare og vedligeholde de ældre bygninger, samtidig med at der også bygges nyt og skabes nye kvarterer. Der er altså lidt for enhver smag, også når det kommer til beliggenheden. Vi dækker hele Viborg, det vil sige både centrum med søerne, domkirken og stationen, men også yderområderne som f.eks. Dollerup.

Herunder kan du navigere i ledige lejligheder i Viborg, både ud fra pris, antal værelser, antal kvadratmeter, og området, som lejligheden befinder sig i.

Lejemål fundet: 455

 

🏘 Hvor mange lejeboliger er der i Viborg?

Lige nu har vi 455 ledige lejeboliger i Viborg på Boligninja.dk, men der kommer hele tiden nye til. Du kan tilmelde dig vores BoligAgent for at få emails, hver gang der er nye boliger.

💰 Hvor høj er huslejen i Viborg?

De boliger der i øjeblikket er ledige i Viborg har husleje fra 0 til 14350.

⚡ Hvor hurtigt kan man få bolig i Viborg?

I Viborg har vi kun boliger med ingen eller meget kort ventetid, så det er som regel muligt at få bolig fra starten af de kommende måneder.

Er du husvild og søger akut bolig i Viborg? Surf løs på vores boligportal og find bolig nu, eller tilmeld dig vores BoligAgent under afsnittet: 'min lejebolig' på din profilside, hvor du kan angive dine boligønsker i Viborg, som lejlighed, hus, rækkehus, værelse eller om du vil finde en roommate. Herefter får du e-mails hver gang der kommer nye ledige boliger til leje her på boligsiden Boligninja.dk indtil du afmelder dig.

Viborg ligger i Midtjylland og har ca. 40.000 indbyggere. Viborg er en af Danmarks ældste byer og en del af Viborg Kommune og Region Midtjylland.

Viborg ligger i naturskønne omgivelser i hjertet af Midtjylland. Tæt på Viborg ligger også Mønsted Kalkgruber og den gamle hærvej. Udbuddet af lejeboliger til en fornuftig husleje er altid højt i Viborg.

Viborg har en fin infrastruktur og Regionshospitalet Viborg er en af de største arbejdspladser i byen. Uddannelsesmulighederne er mangfoldige i Viborg med både gymnasium, handelsskole, medieskoler og landbrugsskole.

Viborgs kulturliv tæller alt fra Viborg Museum og Viborg Teater til superligaklubben i fodbold Viborg FF og håndboldklubben. Viborg har også mange gamle og bevaringsværdige bygninger og huse bl.a. den gamle præstegård og Domprovstegården. Der er flotte gågader i den gamle del af byen.

Der er ingen motorvejsforbindelse direkte til Viborg, men man kan følge motorvej E45 det meste af vejen. Viborg har også en flyveplads med tre landingsbaner samt gode togforbindelser.

Uanset om du leder efter en lejelejlighed eller et rækkehus, så kan du altid finde attraktive lejemål i Viborg. De fleste lejeboliger ligger i byens centrum, men du kan også vælge at bo til leje i udkanten af byen. Huslejen varierer naturligvis efter størrelse og beliggenhed, men du kan som regel finde en 2 værelses lejlighed til omkring 4.000 kr.

Her på Boligninja,dk får vi hele tiden nye ledige lejligheder til leje i Viborg så skriv dig op til boligagenten, så du er blandt de absolut første, som får tilsendt de attraktive nye lejemål.


Isabella Eriksen, 26. maj 2015

Tak for at have hjulpet mig med, at finde lige præcis den lejlighed som jeg længe har ønsket. Ved hjælp fra mit abonnement på Boligninja, har hele processen været nem og simpel, og jeg vil helt bestemt benytte mig af, samt anbefale Boligninja til venner og bekendte, hvis jeg igen står og skal igennem lignende process.

Isabella Eriksen
Daniel Spirin, 29. marts 2015

Tak for at have hjulpet os med at have fundet lige det hjem som vi og vores to små drenge skal bo i. Boligninja.dk var fra starten nem og simpel at finde ud af og man har et fantastisk overblik på hjemmesiden og side designet ser cool ud og er simpelt at navigere. Vi vil helt sikkert anbefale Boligninja.dk til venner og bekendte.

Daniel Spirin