Lejeboliger Roskilde - viser nu ledige lejligheder nær Roskilde

Roskilde by er en charmerende og forholdsvis stor by på Sjælland. Terrænet er kuperet, så domkirken kan ses næsten alle steder fra. Så uanset om du vælger en lejebolig i byens centrum eller tættere ved naturen, så har du hurtig adgang til byens kultur og historie. Roskilde er forbundet med København med jernbane, så rejsen er kort, hvis man skal pendle. Men selve byen byder også på mange attraktive lejeboliger og muligheder for jobs og studie.

Tag et kig nedenunder for at få en oversigt over lejeboliger, der udbydes lige nu i Roskilde, og find din næste drømmebolig i Roskilde. Listen er konstant opdateret, så du hele tiden kan se de nyeste tilbud.

Lejemål fundet: 52

 

🏘 Hvor mange lejeboliger er der i Roskilde?

Lige nu har vi 52 ledige lejeboliger i Roskilde på Boligninja.dk, men der kommer hele tiden nye til. Du kan tilmelde dig vores BoligAgent for at få emails, hver gang der er nye boliger.

💰 Hvor høj er huslejen i Roskilde?

De boliger der i øjeblikket er ledige i Roskilde har husleje fra 0 til 21500.

⚡ Hvor hurtigt kan man få bolig i Roskilde?

I Roskilde har vi kun boliger med ingen eller meget kort ventetid, så det er som regel muligt at få bolig fra starten af de kommende måneder.

Er du husvild og søger akut bolig i Roskilde? Surf løs på vores boligportal og find bolig nu, eller tilmeld dig vores BoligAgent under afsnittet: 'min lejebolig' på din profilside, hvor du kan angive dine boligønsker i Roskilde, som lejlighed, hus, rækkehus, værelse eller om du vil finde en roommate. Herefter får du e-mails hver gang der kommer nye ledige boliger til leje her på boligsiden Boligninja.dk indtil du afmelder dig.

På uddannelsesfronten er byen især kendt for Roskilde Universitet, der kaldes RUC, hvilket kommer af, at det før 2008 hed Roskilde Universitetscenter. Her er der mulighed for at tage en lang række af forskellige uddannelser inden for både humaniora, samfundsvidenskab og naturvidenskab. I Roskilde finder du også University College Sjælland, der tilbyder en række af uddannelser rettet mod erhvervslivet heriblandt sygepleje, pædagogik og fysioterapi. Derudover er det mulighed for uddannelse på Roskilde Tekniske Skole og på de traditionelle gymnasium- og handelsskole-uddannelser. Det er også muligt at uddanne sig til pilot, hvilket Roskilde Lufthavn står for.

Kultur for enhver smag
Som nævnt er byen største attraktion den årlige og verdenskendte Roskilde Festival, der samler omkring 130.000 deltagere. Dette gør, at festivalen ikke blot er Danmarks største, men samtidigt er nordens største og Europas næststørste. Festivalen er blandt andet kendt for at huse nogle af verdens største navne og det traditionsrige nøgenløb. Vikingeskibsmuseet er en anden stor attraktion ved byen. Her findes der blandt andet rester af fem originale vikingeskibe og en række rekonstruktioner af skibe fra den tid. Dette kan du læse meget mere om Visit Roskildes hjemmeside. Derudover er Roskilde hjem for en række øvrige aktiviteter som museer, svømmehaller, biblioteker, teatre og hyggelige spillesteder, hvor du kan nyde god musik.

En smuk by
Roskilde gør noget ud af at være en by for dem, der kan lide hyggelige og afstressende grønne områder og udendørs aktiviteter. For os danskere er strande altid et hit, og i Roskilde finder du nogle skønne af slagsen, hvor du kan nyde det gode vejr og hyggeligt samvær med familie og venner. Noget der også er et hit for de fleste danskere i forbindelse med sommeraktiviteter og hygge er at grille, og i Roskilde har de taget højde for netop det. I Roskilde Kommune er der masser af grønne parker, hvor det er tilladt at grille, og i Roskilde Ring og Hedeland er der endda opstillet en grill til fri afbenyttelse. Derudover er Roskilde Kommune også rig på beskyttede naturområder og haver, hvor du kan lade hverdagsbatterierne op i fred og ro.

Find din bolig i Roskilde hos os
Roskilde er en utroligt attraktiv by, hvor det især er ideelt sted for studerende. På vores boligportal får du blandt andet et overblik over de ledige studie- og ungdomsboliger, der er favoriseret af en lang række studerende. Derudover kan du også finde ledige lejligheder, rækkehuse og huse til leje og ledige værelser hos os.


Isabella Eriksen, 26. maj 2015

Tak for at have hjulpet mig med, at finde lige præcis den lejlighed som jeg længe har ønsket. Ved hjælp fra mit abonnement på Boligninja, har hele processen været nem og simpel, og jeg vil helt bestemt benytte mig af, samt anbefale Boligninja til venner og bekendte, hvis jeg igen står og skal igennem lignende process.

Isabella Eriksen
Daniel Spirin, 29. marts 2015

Tak for at have hjulpet os med at have fundet lige det hjem som vi og vores to små drenge skal bo i. Boligninja.dk var fra starten nem og simpel at finde ud af og man har et fantastisk overblik på hjemmesiden og side designet ser cool ud og er simpelt at navigere. Vi vil helt sikkert anbefale Boligninja.dk til venner og bekendte.

Daniel Spirin