Lejeboliger Ringsted - viser nu ledige lejligheder nær Ringsted

Søger du med lys og lygte efter en bolig, hvor der er plads til hele familien? Så byder Ringsted på et væld af forskellige lejeboliger, huse som lejligheder, til formidable priser.

Ringsted rummer alt, hvad man har brug for, hvis man er en større eller mindre børnefamilie. Shoppingmuligheder er der nok af med både deres store outlet-by samt storcenteret RingStedet.

Yderligere er der et væld af muligheder hvad angår skoler og fritidsordninger i Ringsted Kommune. Der er ligeledes et stort udbud af diverse fritidsaktiviteter for både børn og unge, hvad end man ønsker at dyrke fodbold eller håndbold, eller man er til de mere kreative hobbyer som musik eller kunst.

Lejemål fundet: 14

 

🏘 Hvor mange lejeboliger er der i Ringsted?

Lige nu har vi 14 ledige lejeboliger i Ringsted på Boligninja.dk, men der kommer hele tiden nye til. Du kan tilmelde dig vores BoligAgent for at få emails, hver gang der er nye boliger.

💰 Hvor høj er huslejen i Ringsted?

De boliger der i øjeblikket er ledige i Ringsted har husleje fra 0 til 12995.

⚡ Hvor hurtigt kan man få bolig i Ringsted?

I Ringsted har vi kun boliger med ingen eller meget kort ventetid, så det er som regel muligt at få bolig fra starten af de kommende måneder.

Er du husvild og søger akut bolig i Ringsted? Surf løs på vores boligportal og find bolig nu, eller tilmeld dig vores BoligAgent under afsnittet: 'min lejebolig' på din profilside, hvor du kan angive dine boligønsker i Ringsted, som lejlighed, hus, rækkehus, værelse eller om du vil finde en roommate. Herefter får du e-mails hver gang der kommer nye ledige boliger til leje her på boligsiden Boligninja.dk indtil du afmelder dig.

Ringsted – en by med muligheder

Med sine i dag ca. 22.500 indbyggere, har Ringsted siden 1965 næsten fordoblet antallet af mennesker i byen. Byen er en af de ældste på Sjælland og Sankt Bendts Kirke, som er byens kendemærke kan dateres tilbage til 1170. Manden bag var ingen andre end den legendariske danske konge Valdemar den Store, hvilket også har betydet, at kirken er den af slagsen, der har næstflest konger begravet heriblandt Valdemar Sejr, Erik Plovpenning og Valdemar den Store selv. Byen er derfor utroligt spændende for historie- og kulturelskeren.

På trods af historien og den gamle bykerne ligner Ringsted ikke en by med rødder helt tilbage til vikingetiden. Arkitektonisk er Ringsted nærmere en moderne kulturperle med alt fra kongrescenter til teater og musikhus. Det store Danish Crown slagteri lægger grunden for byens største arbejdsplads.

Finder du en lejebolig i Ringsted eller omegn, vil du samtidig kunne opleve byens middelalderfestival, der finder sted om Sankt Bendts Kirke hver andet år på lige år. Du kan således, den 3. weekend i august på lige år, opleve historien helt tæt på gennem den storslåede festival, der ender med en smuk historisk teaterforestilling. Der er en del spændende og lærerige oplevelser for både voksne og børn fordelt over en weekend i det skønne grønne område omkring kirken.

Lejebolig i naturskønne Ringsted og omegn

Byen er gennemskåret af motorvejen E20, der deler byen i to dele, Ringsted og Benløse, men hele byen er omringet af naturskønne områder med skov og søer. Der er rig mulighed for at opleve områderne både på vandreture for hele familien, i kano eller på mountainbike. Vrangeskov ved Haraldsted sø har lækre mountainbikeruter, bålsteder og naturfitness. Desuden er der både mulighed for at bade og nedsætte kano og kajak i vandet. Mulighederne for at finde lejebolig i Ringsted byder på både rækkehuse i børnevenlige kvarterer, skønne lejligheder i byens travle centrum og større huse med let adgang til naturskønne områder og oplevelser.

Forstaden Benløse er hurtigt voksende og består i dag primært af etplansvillaer, udstykket i begyndelsen af det nye århundrede. Her ligger også Ny Benløse Skov, som er en del af Benløse Skov, som giver mulighed for at have naturen tæt på, selv om du bor nær centrum og Benløse Centret.

Gode job- og uddannelsesmuligheder

Der er flere både større og mindre virksomheder i Ringsted, hvor den største arbejdsplads må være det store Danish Crown Slagteri, der tilbage i august lykkedes med at genskabe hele 110 arbejdspladser. Byen er samtidig rig på uddannelsesmuligheder med flere folkeskoler, både private og offentlige, og en række af videregående uddannelser som eksempelvis SOSU og handelsgymnasiet. Du kan læse meget mere om uddannelsesmulighederne på Dit Ringsted. Læser eller har du job uden for byen vil Ringsted med sin centrale placering ofte stadig være et attraktivt sted at bo. Ringsted ligger lige ved motorvej E20, og har med jernbanen samtidig en ideel placering i forhold til togtransport. Der er eksempelvis blot 60 kilometer til København, 32 til Roskilde og 45 kilometer til Korsør.

Find en lejlighed i Ringsted og bliv en del af en by med spændende, historiske rammer

Selvom byen ikke ligner en by af sin alder, er det svært at komme udenom de rødder der rækker langt tilbage i tiden, når man er i byen. Finder du en lejlighed i Ringsted vil du få rig mulighed for at opleve historien helt tæt på. Selv om der er meget nybyggeri, findes der i rigt mål små historisk og charmerende perler rundt om i Ringsted. Byhuse med små haver, dele-huse og endda bofællesskaber, hvis du har lyst til at dele hverdagen med andre familier helt tæt på.

Oplev det historiske vingesus ved at besøge Sankt Bendts Kirke eller de mange andre minder fra en fjern fortid. Du kan besøge Jarleborg, genopleve Grevens Fejde ved Valsøgård eller høre historien om Hagbard og Signe, den nordiske Romeo og Julie, når du besøger højene af samme navn.

Derudover har du også mulighed for at få stillet shoppetrangen i byens mange butikker, der danner grobund for en god tur med familien eller venner. Når I så bliver sultne, så sætter I jer bare ind på en af byen adskillige restauranter, og uanset om I er til sushi, italiensk eller noget helt tredje, skal I nok finde et sted, der behager.

Lyder Ringsted som en by for dig, kan vi godt forstå det. Den gode placering i forhold til jernbanen og motorvejen gør dig meget fleksibel, samtidig med at du bor i en by med masser af sjæl, liv og fritidsaktiviteter. På vores boligportal finder du en række af ledige lejeboliger. Du kan både finde lejligheder, huse og rækkehuse til leje. Tag et kig og se om vi har boligen, som du leder efter. Der kommer hele tiden nye ledige lejeboliger til. Om du søger en familiebolig til leje i naturskønne områder, en lejebolig i centrum eller noget helt tredje, så er Ringsted fuld af muligheder, historie og smukke naturoplevelser.


Isabella Eriksen, 26. maj 2015

Tak for at have hjulpet mig med, at finde lige præcis den lejlighed som jeg længe har ønsket. Ved hjælp fra mit abonnement på Boligninja, har hele processen været nem og simpel, og jeg vil helt bestemt benytte mig af, samt anbefale Boligninja til venner og bekendte, hvis jeg igen står og skal igennem lignende process.

Isabella Eriksen
Daniel Spirin, 29. marts 2015

Tak for at have hjulpet os med at have fundet lige det hjem som vi og vores to små drenge skal bo i. Boligninja.dk var fra starten nem og simpel at finde ud af og man har et fantastisk overblik på hjemmesiden og side designet ser cool ud og er simpelt at navigere. Vi vil helt sikkert anbefale Boligninja.dk til venner og bekendte.

Daniel Spirin