Lejeboliger Nyborg - viser nu ledige lejligheder nær Nyborg

Her på Boligninja.dk kan du finde et udvalg af forskellige lejeboliger til leje i Nyborg. Mulighederne er mange og siden bliver hele tiden opdateret med nye, spændende lejemuligheder.

Med en lejebolig i Nyborg kommer du til at bo i en by med et rigt kultur- og foreningsliv, og mange forskellige fritidstilbud. Der er gode forbindelsesmuligheder til og fra byen og så har Nyborg en utrolig smuk og varieret natur med både skove, strand og vand.

Du vil her på siden kunne finde flere forskellige typer af lejeboliger til leje i Nyborg. For eksempel vil du kunne finde alt fra lejeboliger til leje i en af byens familievenlige villakvarterer til studieboliger lige i centrum.

Lejemål fundet: 73

 

🏘 Hvor mange lejeboliger er der i Nyborg?

Lige nu har vi 73 ledige lejeboliger i Nyborg på Boligninja.dk, men der kommer hele tiden nye til. Du kan tilmelde dig vores BoligAgent for at få emails, hver gang der er nye boliger.

💰 Hvor høj er huslejen i Nyborg?

De boliger der i øjeblikket er ledige i Nyborg har husleje fra 0 til 12995.

⚡ Hvor hurtigt kan man få bolig i Nyborg?

I Nyborg har vi kun boliger med ingen eller meget kort ventetid, så det er som regel muligt at få bolig fra starten af de kommende måneder.

Er du husvild og søger akut bolig i Nyborg? Surf løs på vores boligportal og find bolig nu, eller tilmeld dig vores BoligAgent under afsnittet: 'min lejebolig' på din profilside, hvor du kan angive dine boligønsker i Nyborg, som lejlighed, hus, rækkehus, værelse eller om du vil finde en roommate. Herefter får du e-mails hver gang der kommer nye ledige boliger til leje her på boligsiden Boligninja.dk indtil du afmelder dig.

Nyborg finder du på den østlige side af Fyn, og byen er forbundet med Sjælland via Storebæltsbroen. Byen har omkring 16.500 indbyggere og er en del af Nyborg Kommune. Den berømte Olsenbanden-instruktør Erik Balling kommer desuden her fra.

En by med stor historie
Nyborg er ikke blot et forbindelsesled mellem Fyn og Sjælland, men derimod en by med en stor historie. I byen kan du blandt andet opleve landets ældste friluftsteater og nordens ældste kongeborg, der blev bygget helt tilbage i 1170. Derfor er Nyborg også en sted med en stor sjæl, hvilket sammen med dens gode placering gør byen til et attraktiv sted at bo.

Skøn natur
Ligesom flere andre stedet på Fyn går byen ikke ned på skønne omgivelser. Forstået på den måde at der virkelig er mange muligheder for dem, der elsker at bruge tid i naturen. I Nyborg og omegn finder du flotte og hyggelige strande, som man kan få meget glæde af i sommerhalvåret. Derudover er der rig mulighed for gode gå- og cykelture i de mange hyggelige skovområder.

Masser af liv
Nyborg er en historisk by, men også en moderne by med masser af liv. Som indbygger kan du sagtens få stillet shoppetrangen i nogle af byens mange butikker og hygge dig med venner og familie på en af de skønne restauranter. I byen finder du selvfølgelig også de mere basale nødvendigheder som dagligvarebutikker, daginstitutioner og lignende fornødenheder, der skal til for at sikre at hverdagen hænger sammen.

En rigtig familieby
Leder dig og din familie efter et nyt sted at bo, der både rummer hyggelige og afstressende naturoplevelser og et moderne byliv. Så er Nyborg et godt valg. Der er masser af aktiviteter for både unge som gamle, hvilket blandt andet ses ved det gode foreningsliv, der giver mulighed for at dyrke en lang række af forskellige sportsaktiviteter. Desuden har byen en god placering, hvilket betyder, at du kan være meget fleksibel med dit valg af job. En halv time efter du sætter dig ind i din bil, kan du være i Odense, og kører du i stedet øst på, vil det tage cirka fem minutter ekstra at komme til Slagelse.

Slå jer ned i Nyborg
Lyder byen som noget for dig og din familie, så vil vi meget gerne hjælpe jer med at finde en lejebolig. På vores boligportal finder du en lang række af ledige lejligheder, rækkehuse, almindelige huse, og værelser til leje, og der kommer hele tiden nye til.


Isabella Eriksen, 26. maj 2015

Tak for at have hjulpet mig med, at finde lige præcis den lejlighed som jeg længe har ønsket. Ved hjælp fra mit abonnement på Boligninja, har hele processen været nem og simpel, og jeg vil helt bestemt benytte mig af, samt anbefale Boligninja til venner og bekendte, hvis jeg igen står og skal igennem lignende process.

Isabella Eriksen
Daniel Spirin, 29. marts 2015

Tak for at have hjulpet os med at have fundet lige det hjem som vi og vores to små drenge skal bo i. Boligninja.dk var fra starten nem og simpel at finde ud af og man har et fantastisk overblik på hjemmesiden og side designet ser cool ud og er simpelt at navigere. Vi vil helt sikkert anbefale Boligninja.dk til venner og bekendte.

Daniel Spirin