Lejeboliger Kalundborg - viser nu ledige lejligheder nær Kalundborg

Lejemål fundet: 66

 

🏘 Hvor mange lejeboliger er der i Kalundborg?

Lige nu har vi 66 ledige lejeboliger i Kalundborg på Boligninja.dk, men der kommer hele tiden nye til. Du kan tilmelde dig vores BoligAgent for at få emails, hver gang der er nye boliger.

💰 Hvor høj er huslejen i Kalundborg?

De boliger der i øjeblikket er ledige i Kalundborg har husleje fra 0 til 13695.

⚡ Hvor hurtigt kan man få bolig i Kalundborg?

I Kalundborg har vi kun boliger med ingen eller meget kort ventetid, så det er som regel muligt at få bolig fra starten af de kommende måneder.

Er du husvild og søger akut bolig i Kalundborg? Surf løs på vores boligportal og find bolig nu, eller tilmeld dig vores BoligAgent under afsnittet: 'min lejebolig' på din profilside, hvor du kan angive dine boligønsker i Kalundborg, som lejlighed, hus, rækkehus, værelse eller om du vil finde en roommate. Herefter får du e-mails hver gang der kommer nye ledige boliger til leje her på boligsiden Boligninja.dk indtil du afmelder dig.

Kalundborg er den største by i Kalundborg Kommune, der udover Kalundborg også inkluderer byer som Høng, Gørlev og Svebølle. Området har lidt i underkanten af 50.000 indbyggere, og den vestsjællandske perle er et ideelt sted for både mennesker og dyr, der har brug for masser af plads og grønne naturarealer i et hyggeligt havnemiljø. Området byder på en bred vifte af forskellige boligtyper, og der findes både boliger i området til dem, der har et ønske om livet ved vandet, i byen eller på landet.

De hyggelige land- og strandområder
Kalundborg er som nævnt kommunens største by, men charmen kommer stærkt fra de små lokalområder, der alle har noget helt særligt at byde på. Den danske sommerlige landsbyenergi summer i luften hele året rundt i de små forstadsområder, der ud over smukke naturområder også byder på skoler, dagsinstitutioner, biblioteker, sportshaller og andre fritidsaktiviteter. Svebølle byder på specialbutikker til de mere krævende, mens også Ubby-Jerslev tilbyder et rigt butiksliv på det lokale torv.

Få kilometer fra Ubby-Jerslev finder man Storebæltskysten, der byder på attraktive sandstrande og store rekreative naturområder. Områdets hele store naturattraktion er dog Tissø, der både byder på en tur i Naturpark Åmosen og naturformidlingscentret Fugledegaard. Af andet nævneværdigt finder man i kommunen også gymnasium, motionscenter, idrætshaller og apoteker, der alle er med til at holde området moderne og tilgængelig for tilflyttere i alle aldre.

Fleksibel udlejning
Kalundborg har indført et koncept, de med deres egne ord beskriver som udskiftningen af transporttid til kvalitetstid. Kommunen har gjort det lettere for folk med arbejdsplads i Kalundborg at få lejlighed i området. Hvis du arbejder i minimum 30 timer om ugen, har man fortrinsret hos de lokale, almene boligselskaber, hvor du kan finde lejligheder, huse og rækkehuse til leje. Skal du flytte til Kalundborg Kommune på grund af nyt arbejde, kan det altså være en fordel at tjekke op på det.

Den perfekte opvækst
Kalundborg og de små omkringliggende byer skaber rammerne for et trygt famileiliv. I områdes findes forskellige dagsinstitutioner, folkeskoler og et gymnasium, der gør området ideelt for forældre med børn, som ønsker, at de skal vokse op i et roligt område med masser af plads til både dem, sig selv og potentielle kæledyr. Hvad end I leder efter et hus eller en lejlighed til leje, er Kalundborg og omegn helt sikkert et perfekt sted for dig, der ønsker at bo i rolige omgivelser med masser af frisk luft og grønne arealer, dig og dine nærmeste kan boltre sig på.


Isabella Eriksen, 26. maj 2015

Tak for at have hjulpet mig med, at finde lige præcis den lejlighed som jeg længe har ønsket. Ved hjælp fra mit abonnement på Boligninja, har hele processen været nem og simpel, og jeg vil helt bestemt benytte mig af, samt anbefale Boligninja til venner og bekendte, hvis jeg igen står og skal igennem lignende process.

Isabella Eriksen
Daniel Spirin, 29. marts 2015

Tak for at have hjulpet os med at have fundet lige det hjem som vi og vores to små drenge skal bo i. Boligninja.dk var fra starten nem og simpel at finde ud af og man har et fantastisk overblik på hjemmesiden og side designet ser cool ud og er simpelt at navigere. Vi vil helt sikkert anbefale Boligninja.dk til venner og bekendte.

Daniel Spirin