Lejeboliger Hobro - viser nu ledige lejligheder nær Hobro

Lejemål fundet: 71

 

🏘 Hvor mange lejeboliger er der i Hobro?

Lige nu har vi 71 ledige lejeboliger i Hobro på Boligninja.dk, men der kommer hele tiden nye til. Du kan tilmelde dig vores BoligAgent for at få emails, hver gang der er nye boliger.

💰 Hvor høj er huslejen i Hobro?

De boliger der i øjeblikket er ledige i Hobro har husleje fra 0 til 9000.

⚡ Hvor hurtigt kan man få bolig i Hobro?

I Hobro har vi kun boliger med ingen eller meget kort ventetid, så det er som regel muligt at få bolig fra starten af de kommende måneder.

Er du husvild og søger akut bolig i Hobro? Surf løs på vores boligportal og find bolig nu, eller tilmeld dig vores BoligAgent under afsnittet: 'min lejebolig' på din profilside, hvor du kan angive dine boligønsker i Hobro, som lejlighed, hus, rækkehus, værelse eller om du vil finde en roommate. Herefter får du e-mails hver gang der kommer nye ledige boliger til leje her på boligsiden Boligninja.dk indtil du afmelder dig.

Hobro ligger ved Mariager Fjord og har lidt over 11.000 indbyggere. Hobro er en del af Mariagerfjord Kommune, som hører til Region Nordjylland. Naturen omkring Hobro er kuperet terræn med smukke bakker, som sætter sit præg på bydelene.

Det er nemt at pendle til og fra Hobro, da motorvej E45 gør det nemt at fortsætte mod Aarhus eller Aalborg.

Der er gode uddannelsesmuligheder i Hobro, hvor der både er folkeskoler, efterskoler, Mariagerfjord Gymnasium (både STX og HF), handelsskole samt Erhvervsakademi Dania.

Du finder altid et stort udbud af lejeboliger i Hobro især inde i byens centrum. En 3 værelses lejlighed vil typisk ligge på en husleje omkring 4.000 kr. Du kan også finde huse til leje samt rækkehuse.

Her på siden har vi altid en masse attraktive lejemål i Hobro og omegn uanset om du søger familiehus, en lejelejlighed eller et hyggeligt rækkehus. Find din lejebolig i Hobro på Boligninja.dk


Isabella Eriksen, 26. maj 2015

Tak for at have hjulpet mig med, at finde lige præcis den lejlighed som jeg længe har ønsket. Ved hjælp fra mit abonnement på Boligninja, har hele processen været nem og simpel, og jeg vil helt bestemt benytte mig af, samt anbefale Boligninja til venner og bekendte, hvis jeg igen står og skal igennem lignende process.

Isabella Eriksen
Daniel Spirin, 29. marts 2015

Tak for at have hjulpet os med at have fundet lige det hjem som vi og vores to små drenge skal bo i. Boligninja.dk var fra starten nem og simpel at finde ud af og man har et fantastisk overblik på hjemmesiden og side designet ser cool ud og er simpelt at navigere. Vi vil helt sikkert anbefale Boligninja.dk til venner og bekendte.

Daniel Spirin