Lejeboliger Fredericia - viser nu ledige lejligheder nær Fredericia

Lejemål fundet: 26


Om Fredericia

Fredericia ligger i Sydjylland tæt ved Lillebæltsbroen. Fredericia har lidt over 40.000 indbyggere, og er den største by i Fredericia Kommune.

Det er nemt at komme til og fra Fredericia, da både motorvej E45 og E20 mødes i byen, og Fredericia banegård er en af de største i landet.

Fredericia ligger centralt placeret i Trekantsområdet og flere af de store danske virksomheder er repræsenteret i Fredericia med kontorer eller produktion.

Med Fredericias beliggenhed ud til havet finder man også den dejlige Østerstrand nær byen, og stranden har både omklædningsfaciliteter og café.

Fredericia er en by i udvikling, og der er mange gode lejeboliger at finde i bymidten. Udlejning foretages både af private og boligforeninger, som har ledige lejelejligheder i Fredericia.

Huslejen for en 3 værelses lejlighed i Fredericia ligger typisk på 5.000 kr. og opefter. Du finder også jævnligt store ledige lejligheder til leje med en god udsigt over havet.

Hvis du er på udkig efter et hus til leje eller et rækkehus, så kan du godt være heldig at finde et attraktivit lejemål. Men det er med at være hurtig.

Her på Boligninja.dk har du altid super gode muligheder for at finde en ledig lejebolig i Fredericia eller Trekantsområdet. Vi får jævnligt nye lejemål ind på siden uanset, om du søger et hus til leje, en lejelejlighed eller et hyggeligt rækkehus i Fredericia.


Isabella Eriksen, 26. maj 2015

Tak for at have hjulpet mig med, at finde lige præcis den lejlighed som jeg længe har ønsket. Ved hjælp fra mit abonnement på Boligninja, har hele processen været nem og simpel, og jeg vil helt bestemt benytte mig af, samt anbefale Boligninja til venner og bekendte, hvis jeg igen står og skal igennem lignende process.

Isabella Eriksen
Daniel Spirin, 29. marts 2015

Tak for at have hjulpet os med at have fundet lige det hjem som vi og vores to små drenge skal bo i. Boligninja.dk var fra starten nem og simpel at finde ud af og man har et fantastisk overblik på hjemmesiden og side designet ser cool ud og er simpelt at navigere. Vi vil helt sikkert anbefale Boligninja.dk til venner og bekendte.

Daniel Spirin