Alt du behøver vide om pakning af dine ejendele

Dette indhold er sponsoreret

Når der skal flyttes, er det vigtigt at pakke sine ejendele ordentligt ind, for at undgå skader. Det kan være svært at finde ud af, hvor man skal starte, og hvordan man gør. Uanset om du vil have alt med, når du flytter, eller vil have nogle ejendele opbevaret, så har BOXIT en løsning. Klik her og se alle de services, som du kan benytte dig af.

Her er en liste med ting, du kan overveje næste gang, du skal flytte.
 

  • Størrelsen: Hvor store kasser skal du bruge? Du kan eventuelt bruge flere små kasser i stedet for få store.
  • Mængden: Hvor meget vil du have med, når du flytter? Skal noget af dit inventar sælges?
  • Hvordan kasserne kan komme ned til flyttebilen: Har du brug ffor en sækkevogn? Er der en elevator, hvis du fraflytter en lejlighed?
  • Hvem kan komme og hjælpe? Skal du hyre et flyttefirma?

Få opmagasineret dine ejendele

Der er mange ting, man kan gøre for at få opmagasineret sine ejendele. Man kan eksempelvis eje et kælderrum, depotrum, lagerplads eller en container. Der er rigtig mange muligheder – især nær store byer, hvor mange bor i forholdsvist små lejemål.

Hvor lang tid tager det at flytte?

Det tager typisk mindst 1-2 dage at flytte, hvis man bor i en mindre lejlighed. Dog kan det tage længere tid, hvis man bor i en større lejlighed eller et hus. Det kommer også an på, om man faktisk har pakket færdig, før man tager fat på at flytte alt fra A til B.

Hvorfor er det vigtigt at pakke ordentligt når man skal flytte?

Når man skal flytte, er det vigtigt at pakke ordentligt, fordi man ikke vil have at nogle af ens ting bliver ødelagte undervejs. Det kan eksempelvis være en lampe, som går i stykker, hvis den ikke er pakket ordentligt ind. Det er også vigtigt at have styr på hvilke ting man har pakket hvor, fordi det ellers kan være svært at finde dem igen. Dette gælder især for det, man har brug for første aften i sin nye bolig såsom køkkengrej og toiletsager.

Pakning af dine ejendele kan være en stor udfordring, især hvis du skal flytte i ny bolig. Der er mange ting, du skal overveje, og det kan være svært at vide, hvor du skal starte. Har du pakket alle dine ejendele ned før flytningen, og har du allerede fundet flyttehjælpere, er du nået ret langt!