Skab en japansk stil i hjemmet med ILVA

Sponsoreret indhold

Drømmer du om at give din bolig et strejf af Japan? Så er japandi måske noget for dig. Denne populære indretningsstil er en skøn forening mellem skandinavisk og japansk stil, og hvis du vil med på trenden, er der hjælp at hente. Her giver møbelfirmaet ILVA nemlig deres bud på, hvordan du kan indrette dit hjem i den simple og smukke stil.

Japandi synes at være boligtrenden, der er kommet for at blive. De japanskinspirerede møbler har nemlig i stigende grad fundet vej ind i de danske stuer ­- måske fordi denne minimalistiske indretning i sandhed gør hjemmet til et roligt fristed i en travl hverdag. Og det med at skabe ro gennem indretningen, er noget som japansk og skandinavisk indretning har til fælles, og måske netop grunden til at de to mødes i skøn forening i japandi (skandinavisk + japansk = japandi).

3 gode råd fra ILVA: sådan får du japandi ind i stuen

Også hos ILVA oplever de en stigende interesse for skandinaviske møbler med et japansk twist. Det gælder for eksempel deres Barista Lænestol, der emmer japandi med sit minimalistiske udtryk og fine flet. Se udvalget af lænestole hos ILVA, og find Barista Lænestolen – og mange flere lænestole, som passer godt ind i moderne boligindretning. 

Her giver ILVA dig desuden et par tips med på vejen, så du kan komme godt i gang med at indrette i japansk stil:

  1. Sæt naturen i fokus

Naturlige materialer bør spille hovedrollen, hvis din stil skal udstråle japandi. Gå efter lyse møbler, hvor træet har fået lov til at bevare sit naturlige udtryk. Også de naturlige farver er et væsentligt element i japandi. Gå efter jordfarver, men vær ikke bange for at skabe kontrast ved at vælge nogle enkelte møbler i sort.

  • Hold det minimalistisk

Lidt, men godt er et efterhånden gennemtæsket mundheld, men har måske sjældent klinget så sandt, som det gør her. Hvis du vil indrettet efter japandi, handler det nemlig om at vælge møbler med omhu og have fokus på funktionalitet.

  • Sænk tempoet – og møblerne

Japandi handler i høj grad om at skabe rolige omgivelser. Tempoet skal sænkes, så du kan slappe af, når du er derhjemme. Og det gøres helt konkret ved også at sænke møbler og andet interiør. Vælg lænestole med lave ben, hæng lamperne lavere end normalt, og stil planter på gulvet. Tænk jordnært, når du indretter.