Sådan udnytter du dine boligkvadratmeter bedre med en New Yorker glasvæg

Dette indeholder sponsoreret indhold

Nogle gange kan det være svært at vide, hvor du skal starte på et blankt lærred. Sådan kan det også føles, når du skal til at indrette dit nye hjem. For hvor skal du starte, og hvordan får du udnyttet pladsen bedst muligt? I de fleste hjem er det ikke en selv, der har bestemt, hvordan kvadratmeterne er fordelt. Derfor skal der tit findes på kreative løsninger, der udnytter den plads, man har til rådighed, men som samtidig passer til hjemmet og de behov husholdningen måtte have. Læs med her, hvor vi har samlet tre grunde til, hvordan du udnytter dine boligkvadratmeter bedre med en New Yorker glasvæg.

Skab rum, der giver mening for dig

Hvis du gerne vil udnytte dine boligkvadratmeter bedre, kan det være en god ide at ændre rummets inddeling, så det passer til dig og din boligsituation. Mange gange kan det være svært at skabe sammenhæng mellem alle rummets møbler og funktioner, ligesom det kan være svært at udnytte den midterste del af rummet. Derfor er en rumdeler altid god at bruge i sin indretning, da du dermed får inddelt rummet præcist, som du ønsker. Men det er ikke altid, at en rumdeler passer ind i din indretning. I stedet kan du udnytte din boligs kvadratmeter med en New Yorker glasvæg. På den måde kan du friske rummet op med en skillevæg på en stilfuld måde, der samtidig skaber en balance mellem det bløde og rå design.

Gå ikke på kompromis med lyset

En New Yorker glasvæg er den perfekte skillevæg til at inddele dine kvadratmeter. For selvom du opdeler rummet, så betyder det ikke, at du vinker farvel til lyset. De to nye rum vil stadig være en integreret del af hinanden, fordi lyset fint kan trænge igennem din New Yorker glasvæg. Alligevel får du skabt en støjdæmpende effekt, der passer perfekt til en stue med ro eller et værelse.

Bevar åbenheden i de små rum

Små rum kan være svære at indrette. Derfor kan det være en god ide at benytte sig af en New Yorker glasvæg som skillevæg, da den vil bevare rummets åbenhed selvom den opdeler rummet. Det er selvfølgelig fordi man kan se gennem glasvæggen, men samtidig så fylder den fysisk også mindre. For eksempel kan en New Yorker glasvæg være en glimrende måde at afskærme sin bruseniche på badeværelset. På den måde får du afskærmet vandet fra resten af rummet uden at eksludere brusenichen helt, ligesom glasvæggen også er flottere end et badeforhæng. Læs mere om New Yorker glasvægge, der kan skabe rum, der giver mening for dig.