Sådan indretter du bedst rum med en trapper i dit hjem

Dette indeholder sponsoreret indhold 

Vi kender alle det med at være i et hjem, hvor der er trapper. Det kan også være du er på udkig efter et hjem, hvor der er en lækker trappe. Men det kan være svært helt at vide, hvordan man skal indrette et hjem med trapper. Der er mange forskellige måder at gøre  det på, og derfor er det med at finde den måde der passer bedst til dig. Vil du gerne have en tappe i dit hjem, kan du lav selv din trappe. Vil du gerne vide mere om, hvordan du bedst indretter et rum med trapper i dit hjem, læs med her.  

Tænk på rummet som helhed 

Når du skal indrette et rum med en trappe, er det vigtigt du tænker på rummet som helhed og ikke de enkelte dele. Det er rigtig vigtigt, at rummet kommer til at passe sammen hele vejen rundt. Der er mange forskellige måder at tænke på rummet som helhed, men det kan være en svær opgave, da man ofte gerne vil dele det op for at skabe overblik. Derfor kan det være en rigtig god ide at lave en form for tegning, hvor du kan se de forskellige dele sammen på forhånd. På den måde er du på første skridt mod at indrette dit rum med trapper bedst muligt. 

Udnyt pladsen 

Når du skal indrette et rum med trapper, er det vigtigt du udnytter pladsen ordentligt. Her er der igen rigtig mange måder at gøre det på, men det er vigtigt du tænker opbevaring ind i det hele. Det kan eksempelvis være man har en stor trappe, hvor man kan have en form for kurve, der kan indeholde opbevaring af accessories og lignende. Men det kan også være en god ide at have et sted hvor man kan sidde og tage tøj på, så man ikke skal sidde i vejen på trappen. 

Pynt gør underværker 

En anden ting du også skal overveje, når du indretter et rum med trapper – eller et rum generelt, er at du skal have en form for pynt i rummet. Det kan være nogle flotte vaser, et pænt spejl eller lignende, der kan være med til at fuldende rumme på en måde, så det ikke bare er en trappe med nogle vægge omkring sig. På den måde indretter du bedst muligt et rum med trapper.