Så billigt er et nyt tag i dag

Et nyt tag, behøver slet ikke være så dyrt, som du måske frygter eller går og tror. Der findes masser af muligheder, for dig der gerne vil have et billigt tag. Her ser vi lidt nærmere på, hvor billigt et ny tag er i dag.  

Billige materialer giver billigere tage  

Nyt tag behøver altså ikke koste kassen, men hvad skal du vælge? Det kommer faktisk helt an på, hvad det er for et hus du har og hvad slags tag du gerne vil have. Forskellige tage, har forskellige udtryk, og derfor er det ikke lige meget, hvad du vælger. En af de langt billigste tagtyper, er det der hedder tagpap. Tagpap kan du få for 400-1000 kr per kvadratmeter. Dette bliver tit brugt på store, flade byg som børnehaver og lignende. Det er fuldt muligt også at bruge til sommerhus eller en anden form for bolig. Tagpap kan holde i omkring 30-50 år.  

Jydsk tagteknik, kan give dig et grundigt tagtjek og rådgive dig, omkring hvilket tag der passer bedst til din bygning eller bolig, og finde en billig, god og holdbar løsning.  

Holdbarhed er også vigtigt 

Det er nemlig også meget vigtigt at tænke på holdbarhed, når man skal have et nyt tag, for det spiller også ind på hvor billigt dit tag bliver på sigt. Det kan være det der er det billigste lige her og nu, ikke er den billigste løsning i fremtiden, fordi du ender med at skulle skifte tag lige om lidt igen.  

Hvis man vælger en tagtype som naturskifer, som er meget eksklusiv og koster ca. 2000 kr. Per kvadratmeter og op efter, så er det også en tagtype, der kan holde i over 100 år. Det giver om noget valuta for pengene, selv om det er mange penge her og nu. Hvis du skal skifte dit tag ud hvert 30. År, så kan det potentielt set blive meget dyrere, selv om du vælger den billigste løsning.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *