Sådan får du din bolig til at fremstå mere eksklusiv

Hvem vil ikke have en bolig, der ser lækker og eksklusiv ud? Det er i hvert fald det eksklusive look vi i denne artikel vil hjælpe dig med at skabe. Et eksklusivt look behøver ikke nødvendigvis at fremstå upersonligt, man kan også tilføje en masse personlighed i denne æstetik, det handler bare om at have overblik og overveje alle de små dele af indretningen, der tilsammen udgør og danner helhedsindtrykket.

Rene flader

En eksklusiv boligindretning har massere af pæne, rene flader, som får alt til at fremstå ryddeligt. Du kan skabe disse rene flader overalt i dit hjem. Lad for eksempel ikke dine borde eller vindueskarme bugne med nips, stearinlys og planter, men vælg i stedet få gode ting ud, så det ikke fremstår rodet. Man kan blandt andet gå efter den regel, at der kun må stå en ting per flade. Rene flader er også vigtigt at tænke ind i opbevaringsløsninger. For at skabe et eksklusivt look, er det nemlig en god ide at vælge en lukket opbevaring, frem for en åben. På denne måde gemmer man rodet væk, og skaber en pæn flade, der fremstår ryddelig.

Unikke items

Inddrag unikke items i din indretning og opnå dermed et mere personligt look. I den eksklusive boligindretning skærer man blandt andet ned på boligtilbehør, og det er derfor tilladt at købe nogle finere, unikke ting, da man ikke skal have så meget af det. Denne Louis Poulsen limited edition bordlampe ville blandt andet være et godt bud på et virkelig fint item i en eksklusiv boligindretning.

Lyse farver

Eksklusivitet emmer af rum og lys, og det er netop det, vi vil skabe i brug af lyse farver. At vælge en lys farve, gør at rummet syner meget større, da det giver bedre muligheder for det naturlige lys at brede sig. Mørke farver ville tværtimod skabe en dunkel atmosfære, hvor lyset har svært ved at trænge igennem. Det er altså ikke forbudt at have farver på væggene, men vælg dem med omhu, og hold dig i de lyse toner, hvis de skal leve op til et eksklusivt look.

Kunst

Det siger meget om én, i forhold til hvad man hænger på sine vægge, og selvfølgelig er kunsten et kendetegn for den eksklusive boligindretning. Kunst behøves ikke at være dyrt, man kan blandt andet se på mange af de kunstplakater, der på markedet. Kunsten har også den effekt, at den sætter et personligt præg på hjemmet, hvilket kun er et plus. For når det kommer til den eksklusive stil, kan den godt komme til at fremstå klinisk, hvis man glemmer disse små personlige og unikke ting i indretningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *