Hvordan løbeure kan hjælpe dig

Dette indhold er sponsoreret

De nye smarte smartwatches er små computere man har siddende på håndleddet. De byder på en bred vifte af funktioner og er begyndt at blive meget trendy. Men hvad kan man egentligt med smartwatches eller løbeure? De er meget anderledes end de traditionelle flotte ure, som f.eks. jaguar ure, hvor den eneste funktion bare er at vise klokken. Til gengæld ser sådanne ure stadig for de fleste mere elegante og stilfulde ud.

Hurtig adgang til teknolog

En af fordelene ved et smartwatch er, at man lynhurtigt lige kan tjekke notifikationer, vejrudsigt, sætte musik på pause eller lignende. Et smartwatch er nemlig forbundet med telefonen, hvilket vil sige, at alt hvad der popper op på telefonen også kan poppe op på ens smartwatch.

Løbeure er naturligvis mere fokuseret på at give relevante informationer i forhold til ens løb. Garmin ure er nogle af de mest kendte løbeure man kan købe og mange sværger også til at det er de bedste. Med et løbeur kan man derfor så ting som hvor hurtigt man løber, hvor langt, hvad ens puls er og hvor mange kcal man forbrænder. Hvis man gerne vil have så meget som muligt ud af sin løbetræning, så er løbeure et must have. De fleste smartwatches kan dog det samme som løbeure og så bare meget mere.

Skal du vælge et smartwatch eller et løbeur?

Hvis du skal til at vælge mellem et smartwatch eller et løbeur, så er der en række ting du bør tænke over. Overordnet set handler det naturligvis bare om uret skal bruges til hverdag eller om det udelukkende skal bruges til at optimere din løbetræning. Først og fremmest kan du tænke over betjeningen. Er det vigtigt at uret har en skærm hvor du kan læse beskeder og se notifikationer eller har du det fint med bare et betjene det med knapper på siden? Skal du kunne svare på sms’er via uret eller er det alligevel ikke noget du vil bruge? Har uret GPS? Hvilke sundhedsdata kan du få ud af uret? Hvor lang tid kan det holde batteri?

Der er mange ting man bør tænke over når man skal vælge nyt ur. Løbeure er generelt en smule billigere end smartwatches, men et smartwatch kan så til gengæld næsten også altid meget mere end et løbeur. I sagens natur kommer det bare meget an på hvad man præcist skal bruge det til og hvis det udelukkende er til løb, så giver et løbeur naturligvis god mening.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *