Find den bedste seng til dit nye hjem

Dette indeholder sponsoreret indhold 

Når du har fundet dit nye hjem, er det altid rart med en helt ny seng også. Men der er rigtige mange forskellige typer af senge og madrasser på markedet, og det kan derfor være svært helt at finde den type seng, der passer ind i dit nye hjem. Hos bedre nætter finder du alt i senge, madrasser, sengerammer, sovesofaer og diverse tilbehør til sengen. Hvis du mangler en ny seng, dyner eller sengetøj, er det på bedrenætter.dk du finder det. Hvis du derimod gerne vil læse mere om, hvordan du finder den bedste seng til dit nye hjem, læs med her. 

Find den bedste seng 

Vi bruger en rigtig stor del af vores liv i sengen, faktisk så bruger vi næsten en tredjedel af vores liv i sengen. Men ikke nok med det, er vores nattesøvn vigtig for vores fysiske og psykiske helbred. Derfor er det altså vigtigt, at finde den bedste seng til dit nye hjem. Men der findes mange forskellige sengen, som hver kan noget specielt. Det kan derfor være en god ide at kende til de forskellige typer af senge, så du kan finde den der passer bedste til dine behov og giver dig den bedste nattesøvn.

Boxmadras

En af de typer af senge der findes på markedet er en boxmadras. En boxmadras er en praktisk men komfortabel madras, hvor der er indbygget sengeramme. Det er en form for færdig løsning, hvor du egentlig bare skal skrue ben på og toppe den med en topmadras for at forlænge sengens levetid. Hvis du gerne vil have en god seng, men ikke gider at bøvle med det helt store, er en boxmadras den perfekte løsning til at få en komplet sen. hvis du køber en boxmadras får du altså en samlet seng, uden at skulle gå på kompromis med hverken  komforten eller kvaliteten. 

Kontinentalseng 

Hvis du gerne vil have en seng, hvor du kan tilpasse komforten i madrasserne lidt mere, skal du vælge en kontinentalseng. Det er ofte en dyre løsning, men samtidig får du også alt det du har brug for i en seng. Kontinentalsengen består af tre madrasser, en boxmadrass, springmadrass og topmadrass. Den nederste del af sengen er en boxmadras, som danner støtte for hele sengen. I midten finder du en komfortabel spring- eller skummadras, hvor det er muligt at vælge forskellig fasthed til madrassen, så du sikre dig den rigtige komfort. På toppen finder du topmadrassen, der tilføjer ekstra komfort til sengen og beskytter den, så den kan leve mange år fremover. En kontinentalseng er altså den bedste seng til maksimal komfort. 

Elevationsseng 

Den sidste, og nok dyreste løsning er en elevationsseng. En elevationsseng er en seng, der kan hæves og sænkes i fodenden og hovedgærdet ved hjælp af en motor i madrassen. På den måde har du altså mulighed for at indstille sengen efter dit behov. En elevationsseng er god, hvis du eksempelvis har rygproblemer eller bare godt kan lide og læse i sengen. Med en elevationsseng i dit nye hjem, får du altså en seng, der kan indstilles til dine behov. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *