5 fordele ved at vælge nybyg

5 fordele ved at vælge nybyg

Annonce

Skal jeg investere i nybyggeri, eller skal jeg kigge efter et ældre hus? Svaret på det spørgsmål afhænger selvfølgelig af dine krav og kriterier. Når det så er sagt, er der klare fordele ved at vælge nybyggeri. Vi giver dig 5 af dem i denne artikel. 

1. Alt er nyt 

Nogle finder tanken om et “håndværkertilbud” charmerende – andre har det lige omvendt.

Hører du til sidstnævnte kategori, skal du måske vælge nybyggeri. Her flytter du ind i en bolig, hvor alt er nyt og ofte tilpasset efter netop dine behov og ønsker. Og som en ekstra tryghed er du dækket af bygherrens obligatoriske byggeskadeforsikring. På den måde slipper du for ubehagelige overraskelser som sprængte vandrør, tvivlsomme elinstallationer eller råd og svampeskader.

2. Lavere energiforbrug

Energikravene til nybyggeri er høje. Ved nybyggeri bygges der altid i energiklasse A, ligesom det som minimum er et krav, at byggeriet lever op til retningslinjerne i det seneste bygningsreglement.

Dermed er du sikret en bolig med et højt isoleringsniveau og et lavt varmeforbrug, hvilket både miljøet og din pengepung. 

3. Bedre indeklima

Bygningsreglementet stiller også høje krav til energisikring og isolering i nybyggede boliger. 

Det betyder, at du og din familie er sikre på at flytte ind i en bolig med et godt indeklima, hvilket er med til at sænke risikoen for at udvikle astma og allergi.


4. Bliv en del af et helt nyt fællesskab

Når du flytter ind i et nybygget kvarter, er du selv med til at definere og skabe et helt nyt fællesskab. Her kan du i samspil med dine nye naboer sætte de sociale rammer for et spirende nabolag og se både børn og fællesskab gro i friske omgivelser.

I København er der flere nybyggerier i kikkerten i øjeblikket – og dermed rig mulighed for at blive en del af helt nyt fællesskab. For eksempel er der i øjeblikket boliger til salg i Valby, hvor fremtidens Kulbanekvarter er under opførelse.

5. Det er nemmere at sælge igen 

På grund af de ovennævnte fordele ved nybyggeri er det som regel også nemmere at sælge en nybygget bolig igen. På den måde undgå du at være stavnsbundet til din bolig, hvis du vil flytte en gang i fremtiden. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *