3 tips til den lille lejlighed

Dette indhold er sponsoreret

Vi er mange som bor i en lille lejlighed, hvor man er nødt til at tænke tingene igennem inden man får sig indrettet. En lille lejlighed kommer nemt til at fremstå rodet, indeklemt eller mørk og det er lige netop de ting vi alle gerne vil undgå. I denne artikel kommer vi derfor med 3 tips til at indrette og holde sin lille lejlighed ryddelig, så du får det meste ud af kvadratmeterne og de tager sig bedst ud.

Bevar gulvpladsen

I en lille lejlighed er det vigtigt at bevare så meget gulvplads som overhovedet muligt. Man skal altså passe på med store og tunge møbler, der vil optage alt for meget af gulvpladsen, men derimod anskaffe sig nogle lette møbler, for en mere luftig fornemmelse. Her er et godt tip at benytte en masse væghængte møbler, da de virker knap så tunge som møbler der står på gulvet. Det væghængte møbel bevarer nemlig en lethed, da det er svævende og dermed stadig bevarer gulvpladsen, som jo er meget værd, når der ikke er så meget af den.

Hold det rent og ryddeligt

Samtidig med man arbejder i at bevare så meget af gulvpladsen som muligt, så er det selvfølgelig også vigtigt at gulvet altid er rent og pænt. For at behjælpe dette kan man blandt andet anskaffe sig en Robotstøvsuger til lille lejlighed og altid have et pænt og rent gulv. På roboteksperten.dk findes der flere robotstøvsugere til under 1000 kr. Det skal dog siges, at man får hvad man betaler for, men for eksempel Severin modellerne er billige alternativer, som har fået rigtig gode anmeldelser og som gør et glimrende stykke arbejde på et lille areal. Så denne robot støvsuger er perfekt til at hjælpe med rengøringen af den lille lejlighed. Udover renlighed er ryddelighed også super vigtigt i en lille lejlighed, for når der ikke er mere plads, så kommer det hurtigt til at se rodet ud, selvom det blot er et par ting der ligger og flyder. Så integrer nogle gode opbevaringsløsninger og hav gerne lukket opbevaring, så man kan gemme alt rodet væk og have pæne, rene flader.

Indret med lyse og rolige farver

I en lille lejlighed er det også en stor del af indretningen at tænke i farver. Man skal nemlig ikke gøre rummet mindre, men tværtimod få det til at syne større igennem ens farvevalg. Man skal for eksempel undgå meget mørke og dybe farver, da det blot vil få rummet til at synes indeklemt, hvis der i forvejen ikke er megen plads. Derimod skal man indrette med lyse og rolige farver, da de vil skabe en god rumfornemmelse og lethed, som der alt sammen vil få din lejlighed til at synes større.

Èn god ide kunne være at lægge en slagplan for, hvordan du vil holde din lille lejlighed pæn, ren og rummelig og eventuelt tage udgangspunkt i disse tre tips.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *