Derfor skal du bruge en husseng på børneværelset

Hvad er en husseng for noget, og hvorfor skal du bruge det på dit barns værelse? Her kan du blive lidt klogere på hussenge, hvorfor du skal bruge det og hvordan du få fat i en.

Hvad er en husseng?

En husseng er i bund grund det som det lyder til at være; en seng som ligner lidt et hus. En husseng er bygget sådan, at den har selve rammen forneden, hvor madrassen naturligvis skal ligge på. Og op fra den ramme stikker der nogle pæle, som går sammen for oven. Disse pæle viser sig som et skelet af et lille hus.

En husseng kan være en rigtig god tilføjelse til børneværelset, fordi det netop ser meget sødt ud og sætter et godt lille ekstra præg på værelset. Den er en pæn tilføjelse til langt de fleste børneværelser uden at være alt for overvældende. Og samtidig kan du vide dig ret sikker på, at naboen sikkert ikke har en. Det er trods alt stadig en lidt ukendt opfindelse i Danmark.

Når du har en husseng, kan du også nemt hænge lidt stof op på selve ’taget’ af hussengen, hvilket kan være utroligt pænt. Det kan samtidig gøre, at barnet føler sig en smule tryggere, fordi man nærmest er inde i en lille hule, når man sover. Den ide er de fleste børn sikkert ret vilde med.

Hvor køber du en husseng?

Du kan ofte se en husseng stå fremme i forskellige møbelbutikker. Men hvis den lokale møbelbutik ikke lige har en model på lager, så kan du også altid tage et kig på nettet.

På nettet kan man som regel også finde et meget bredere udvalg af for eksempel husseng, og du har dermed meget store mulighed som forbruger for at vælge lige netop det, som du rigtig godt kan lide. Prøv at tage barnet på skødet og kig igennem et par sider med hussenge. Måske barnet selv har en mening omkring, hvordan det bør se ud? På den måde får barnet også lidt mere en følelse af ejerskab over den nye husseng og dermed også det lille børneværelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *