Trænger din stue til et frisk pust? Sådan gør du

Dette indhold er sponsoreret

I mange boliger er stuen det rum, vi tilbringer mest tid i. Stuen er et samlingspunkt for både familie og venner. Det er også i stuen, hvor vi skaber de bedste minder, når vi holder middagsselskaber, fødselsdage, spilleaftener eller blot flader ud i sofaen en søndag eftermiddag. Fordi vi bruger stuen så hyppigt, kan den også nemt komme til at få en del brugsspor. Møblerne bliver slidte, farverne på væggene falmer og generelt kan man hurtigt blive træt af den samme indretning over en længere periode. Derfor forsøger vi i denne artikel at give dig lidt inspiration til, hvordan du kan give din stue et frisk pust.

Mal én eller flere vægge

En genmaling af væggene har en stor effekt på, hvor ny og frisk stuen ser ud. Du kan vælge at male væggene over med den samme farve, så de blot genopfriskes, eller du kan prøve at male én af væggene i en helt ny farve. I forbindelse med maling af væggene vil vi anbefale, at du benytter maling fra Beck og Jørgensen. Beck og Jørgensen er nemlig et af de mest velrenommerede mærker i Danmark, da de har kvalitet og holdbarhed som første prioritet. Når du køber maling fra Beck og Jørgensen, er du derfor sikret et smukt slutresultat, der holder længe. Beck og Jørgensen har eksisteret siden 1892, og de mange generationers erfaring garanterer dig topkvalitet. Du kan samtidig også købe og anvende maling fra Beck og Jørgensen med god samvittighed, fordi de har en klar miljøpolitik, og de er godkendt af Astma- og Allergiforbundet i Danmark.

Forny dine møbler

Din stue kan få et helt nyt udtryk, hvis du vælger at fornye møblerne i stuen. Det er ikke fordi, du behøver at gå ud og bruge en masse penge på et splinternyt spisebordssæt eller et nyt sofabord. Du kan sagtens forny dine nuværende møbler, uden det koster en bondegård. Hvis du i forvejen har købt et par bøtter maling fra Beck og Jørgensen til væggene, kan du med fordel bruge malingen til dine møbler i samme omgang. De fleste møbler kan nemlig sagtens males, uanset om de har en glat eller ru overflade. Du skal bare sørge for at vaske dem grundigt ned, så du fjerner alt snavs, støv og fedt, og derefter skal du slibe dem let. Beck og Jørgensen har maling til blandt andet træ og metal, så der er rig mulighed for at give nyt liv til enten radiatorer, reoler, skabslåger eller hvad du nu end synes mangler et frisk pust.