Sørg for at gøre dit nye hjem til dit – både i indretning og på papiret

Står du til at eje et hus snart? Mangler du inspiration til indretning? Elegant indretning kan sige meget om dit hjem, men også om din personlighed. Indretning er blot en af de mange måder man kan udtrykke sig kreativt på og virkelig lade sin rige personlighed skinne igennem på!

Hvad enten du ønsker et klassisk hjem med mørke trætoner, et moderne hjem med masser af læder og sorte overflader, et hjem inspireret af den franske landstil, så er et splinternyt hjem den perfekte mulighed til at udfolde sig kreativt.

Men udover at det selvfølgelig er sjovt at indrette sit nye hus, er det bestemt også vigtigt at gøre sig sine sikkerhedsforanstaltninger selv inden købet afsluttes.

Gør dig dine sikkerhedsforanstaltninger

Der er naturligvis mange ting der skal på plads inden selve indretningen, hvis du gerne vil købe en bolig. Det kan være en kompliceret og til tider frustrerende affære, men det hele vil uden tvivl flaske sig til sidst, når du står med nøglerne til dit eget hus i hånden.

Et hus du har frie tøjler til at gøre med, lige præcis hvad du har lyst til, hvornår du har lyst til det. Sørg blot for at du har slået den rigtige aftale af med den person du købte huset af, så du ikke bliver snydt i processen.

Hvis du føler, at der måske er svindel forbundet med salget af huset, kan du frit kontakte en advokat for at få rådgivning om dette inden du skriver under på købskontrakten, hvilket kaldes for boligadvokatforbehold. Det er meget vigtigt at gøre sig disse sikkerhedsforanstaltninger inden købet afsluttes i tilfælde af at køberen har i sinde at sælge dig et hus, der slet ikke lever op til de forventninger du havde.

Sofaer til en flot ny stue

Festen går først i gang, når du står i dit splinternye, tomme hus og skal til at indrette. Vigtigst af alt er at tjekke at vandet, varmen og lyset fungerer først inden alt andet går i gang.

Derefter anbefales det at gå i gang med potentielt at renovere køkkenet eller badeværelset, hvis toilettet eller køkkenvasken er gammelt. I mellemtiden kan du tænke over hvilken slags stil du vil gå efter. Skal det være strømlinet, så alle farver i huset er i det samme farvespektrum eller er du tryggere ved at efterlade det tilfældighederne til fordel for en mere åbensindet, eklektisk udseende indretning.

Du kan i hvert fald starte med at kigge på for eksempel sofaer fra Illums Bolighus, der kommer i en lang række forskellige størrelser og farver – alle i unikt og elegant design samt i materialer der både er æstetisk flotte, men som vigtigst af alt kan holde til lidt af hvert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *