Skån miljøet og forny din spisestue

Lyder det som noget for dig? Så køb brugte spisestuemøbler.

Sandheden er den, at vi i kraft af perioden med Corona har været mere hjemme end normalt. Vi er begyndt at betragte og vurdere vores hus og dets indretning meget mere. Det er selvfølgelig en naturlig ting, nu hvor vi netop opholder os mere i husstanden. Det har givet tid til refleksion, og måske trænger et rum som spisestuen til en kærlig Make Over.

Genbrugsmøbler
Klimaet skriger, og har aldrig haft det værre end i dag. Vi hører ofte fra politikere, medier og andre aktører, om hvor vigtigt vores hensyn til miljøet er.

Derfor er det en oplagt chance for at gøre en lille forskel personligt ved at købe brugte møbler. Hvis vi alle kan tænke miljø og bæredygtighed ind i vores indretning, kan vi nå langt.
En anden god ting ved at købe brugte møbler er at man ofte kan finde vanvittigt flotte fund, som ingen andre kan købe ude i butikkerne. WIN-WIN.

Giv din spisestue ny liv med genbrug
Skal du på jagt efter spisestuemøbler, kan du med fordel kigge på brugte møbler. Det er ofte her, du finder specielle møbler med kant. De kan være med til at spice din spisestue op, hvilket vil give dig en rigtig lækker og indbydende stue.

Fordele ved at købe brugt:

1. Nyt liv med få penge
Du kan for et relativt lille budget skabe helt nyt liv i din spisestue. Markedet for brugte spisestuemøbler er rigtig stort, og den rummer tonsvis af muligheder. Enten fra private personer eller genbrugsforretninger. Brug tiden på at undersøge markedet og søg inspiration på internettet mens din søgning er i gang. God inspiration kan åbne din horisont, så du derved kan få en helt ny spisestue uden at bruge hele din pengepung op.

2. Brugte møbler mangler tit en kærlig hånd
Som nævnt i forrige afsnit findes der et hav af brugte spisestuemøbler derude. Der er rigtig mange gode møbler, som kan bruges i deres nuværende stand. Men er man lidt frisk på idéen, kan man snildt forny produktet og gøre det til et fantastisk fund. Der er nemlig mange produkter på brugt markedet, som ofte har en lille fejl, som man ved lidt arbejde selv kan rette op på. Ovenikøbet er disse produkter også nemmere at prutte ned i pris, således at man gør et endnu bedre køb. Det eneste det kræver, er at man gider arbejde lidt for det. Så har man givet nyt liv til et dejligt møbel.

3. Den skjulte skat
Med den skjulte skat menes det, at der ofte er brugte spisestuemøbler til salg, som sælgeren har til salg meget billigt. De har måske ikke kendskab til produktet og dets værdi. Derfor kan man i enkelte tilfælde være heldig at lave en rigtig god handel. I enkelte tilfælde til langt under den normale markedspris på det pågældende møbel.

4. Gør det til et projekt for hele hjemmet
Det sidste punkt er idéen om at inkludere alle personer i husstanden. Uanset om I er et par, eller en hel familie kan dette være en god løsning. Hvis alle personer i husstanden er med i processen, vil det også blive møbler, som man værdsætter i fremtiden. Ligeledes er det også altid sundt med fælles projekter, som man kan være sammen om. Udover de førstnævnte ting, er det altid sundt og godt at have ekstra øjne og synspunkter med, når der skal foretages ændringer i husstanden. Det kan åbne op, for idéer man måske ikke selv havde overvejet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *