Gode råd til markedsføring af din virksomhed

Er du en vaskeægte iværksætter, der netop nu skal til at starte din helt egen virksomhed fra bunden af? Går du og brygger på et restaurantkoncept, en tech-virksomhed, en tømrervirksomhed eller den næste innovative app til smartphonen? Så er det måske også gået op for dig, at det ikke nødvendigvis er ligetil at starte sin egen virksomhed. Det er et modigt og risikofyldt skridt, der ofte involverer et økonomisk indskud og en risiko for at fejle. Men der er også en masse tekniske og administrative detaljer, som man kan gå død i. Til sidst er det også et spørgsmål om markedsføring. Man kan sagtens have et nyskabende produkt i topkvalitet, men hvis det ikke er markedsført ordentligt og tilstrækkeligt, så vil det aldrig nå kunderne. Og lige præcis markedsføring kan være tricky. Hvor starter du henne? Hvor er det mest effektivt at markedsføre dit firma? På hvilken måde bør du gøre det, hvordan bør du gøre det? For at hjælpe dig en smule på vej, så har vi skruet en lille guide sammen til dig, der gerne vil markedsføre dit eget firma. Så er det bare at komme ud over rampen!

Skab et godt førstehåndsindtryk med en video

En skarp hjemmeside, gode billeder og en velskrevet tekst kan gøre meget, men hvis du virkelig vil gøre et førstehåndsindtryk, der sparker røv, så markedsfør din virksomhed med video. Eksempelvis kan du overveje at få lavet en animationsvideo til virksomheder fra Rahbek Media. Her kan du indgå i et tæt samarbejde og få lavet en unik animationsvideo, der forklarer dit koncept på en simpel og indbydende måde. Det udstråler, at du er professionel, imødekommende og har et produkt, der er af kvalitet.

Udnyt dit netværk

Hvis du vil ud over rampen med dit firma, så er det vigtigt, at du tager et kig på dit eget netværk. Hvilke venner og familiemedlemmer har du? Hvilke tidligere kollegaer kan hjælpe dig på vej? Hiv fat i alle, der giver mening og se, om de kan hjælpe dig med promovering, gode råd og andet. Dit netværk er guld værd!

Brug sociale medier

Sidst, så er de to ovenstående punkter intet værd, hvis ikke du tager dem i brug på de sociale medier. Sociale medier er måden at komme ud til folk nu til dags. Facebook, Instagram, Twitter, Tiktok. Her skal du absolut få lagt din animationsvideo op de rigtige steder og samtidig få udnyttet dit netværk online. Hvis du har de sociale medier i din hule hånd, så skal det nok være effektivt til at markedsføre din virksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *