Sådan indretter du din nye lejlighed

Dette indhold er sponsoreret

Har man lige fundet ens drømmelejlighed, og næsten ikke kan vente med at flytte ind, så er der en masse tanker og ideer der går igennem ens hoved, når det kommer til indretningen af ens kommende hjem. Man skal have styr på en masse praktisk, som størrelsen på rummene og måle op, for at finde ud af om der er plads til at indfri alle ens ønsker til indretningen. Er lejemålet ikke så stort, så handler det om at være kreativ og få tingene op i højden, hvorimod en større lejlighed med flere rum, giver en flere muligheder for at delene rummene op med forskellige møbler og pyntegenstande. De fleste drømme er nogle man kan indfri og det handler bare om at være kreativ og finde de møbler og farver der passer til ens stil, om det så er et nyt spisebord eller en skrigfarve til væggen i stuen, så er det kun fantasien der sætter grænsen. Læs med her, og få tre gode ideer til hvordan du kan gøre dit nye hjem til dit eget. 

Bland det moderne med det gamle

Hvis man godt kan lide både moderne og ældre møbler, så kan det være en god ide, at man prøver at blande de to stilarter sammen. Her kan man finde en moderne sofa i lige den farve og form som man ønsker sig og så kombinere det med et sofabord i teaktræ eller et mørkt tv-bord, som ens bedsteforældre eller forældre havde i gamle dage. På den måde får man sat sit helt eget personlige præg på ens kommende hjem.

Gør rummet mere levende

I et hjem er de fleste vægge hvide, hvilket passer til alt. Her kan man gøre rummet mere levende ved at vælge en farve til den ene væg i stuen, som passer til resten af indretningen og stilen. Dette giver et fedt udtryk til rummet og gør at man ikke nødvendigvis behøver at hænge så mange billeder op i det samme rum, når man har valgt en farve i stedet.

Rustikke håndlavede møbler

Til spisestuen, kan man vælge et spisebord, som gør det muligt at samle hele familien. Her kan man blande det lyse med det mere rustikke. Et mørkt rundt spisebord, som er håndlavet, giver et rustikt udtryk til rummet. Det rustikke kan præges med det mere elegante, ved at vælge nogle store stole i en flot farve, som vil passe godt sammen med det rustikke.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *