Hvor du skal spare og spendere, når du indretter

Sponsoreret indhold:

Uanset om det er din første eller femte bolig, er indretningen altid noget, der kan få de fleste op at køre. At gå fra at se flyttekasser flyde på gulvet til at kunne se sin personlige stil afspejle sig i sit hjem er altid en helt speciel følelse. Men som med mange andre budgetter, kan man godt tænke strategisk, når man skal indrette. 

Reoler og skuffer

En reol eller skuffer er ikke det første, som ens øjne bliver ledt over, når man først træder ind i en stue. Men der er god grund til at bruge lidt penge på det. For det første holder det længe, og så forbliver det et klassisk og tidsløst møbel i din stue. For det andet fås de ofte multifunktionelle som dem fra mistral, hvor du kan sammensætte dem efter dit behov og f.eks. få et tv-møbel.

Spisestole 

Når du får venner på besøg til middag, er det altid en god idé med komfortable stole. Men du behøver ikke at bruge hele budgettet på dem. Du kan f.eks. få et par solide træstole i genbrug, som er tidløse, holder længe og som er nemme at gøre rene. Læg en hynde på stolene, og så er de klar til den næste parmiddag.

Sofa

Hvis du er som mange andre danskere, så bruger du meget af tiden foran sofaen, når der skal læses eller ses tv i aftentimerne. Derfor kan det godt betale sig at investere i en god sofa. Det er vigtigt, at den er behagelig, og at den passer med stilen i resten af stuen. Hvis du vælger et kvalitetsmateriale, bliver sofaen rarere at sidde på og vil ikke være lige så udsat for snavs.

Bord- og gulvlamper

Medmindre bord- og gulvlamper er noget af det første, du selv lægger mærker til, så er det ikke værd at bruge for mange penge på. Der findes mange flotte lamper på markedet, og som også kan fås billigt. Men når man overvejer lampens formål, så er det at skabe lys i rummet. Og har du malerier og planter i stuen, vil de alligevel tage opmærksomheden fra lampen.

Seng

Hvis der er noget, du ikke skal spare penge på, så er det en god og behagelig seng. Man får en bedre nats søvn af at sove på en god madras, der støtter ryggen. Samtidig er det ofte sengen, der fylder det meste af soveværelset, og derfor giver det god mening at bruge lidt ekstra på én seng, der klæder værelset.