Fire sofaer til fire forskellige behov

Annonce

En sofa er i dag mange ting, og uanset hvad dine behov til en sofa er, er der flere muligheder der dækker dette behov. Det kan dog være svært at finde den helt rette sofa, der opfylder alle ens krav. Hvad der følger her, er anbefalinger af fire vidt forskellige sofaer og sofasæt, og nogle af de ting du generelt bør overveje hvis du er på jagt efter en sofa, der passer til lige netop dine behov.

Klassisk i læder

Få sofaer er så klassiske som den sorte lædersofa. Og det er ikke svært at se hvorfor. Både i kom-fort og stil er en lædersofa svær at slå, og køber du en i god kvalitet, kan det være et møbel der holder i lang tid. Ikke blot er kvaliteten ofte i top, stilen er tidløs og passer med en række stile, så uanset næste års trends vil din sofa ofte kunne passe sammen med dem, hvis den er i sort læder.

Bardolinos sofasæt med en 3 og 2,5 personers sofa, er et glimrende bud på dette. Sofaerne lever op til alle klassiske standarder for en lædersofa, men gør også mere. Hynderne er utroligt komfortable og bløde, men sofaen er som helhed en del slankere end andre sorte lædersofaer. Dette, kombineret med sofaens smalle metalben, giver et mindre massivt og mere elegant look end andre sofaer, uden at gå på kompromis med komforten.

Hjørnesofa til hele familien

Selvom et sofasæt dom det nævnte typisk kan have plads til en del mennesker, er det altid hyg-geligt at kunne samle hele familien eller en række venner i samme sofa. Ønsker du en sofa hvor dette er muligt, er Clevelands hjørnesofa med chaiselong et ganske godt bud. Sofaen er virkelig en sofa med plads til hele familien, og så ovenikøbet med glimrende siddekomfort på alle sid-depladser. 

Chaiselongen er bred nok til at to sagtens kan smække benene op samtidig. I den anden ende er sofaer med chaiselong og open-end en god måde til, at afmærke sofaområdet uden at den lukker af for resten af rummet. På den måde skaber sofaen næsten helt selv et perfekt sofaområde, hvor der egentlig bare mangler et flot sofabord og eventuelt et tæppe, så er du kørende. Sofaen fås desuden i flere nuancer, så der kan mixes og matches med resten af stuens møblement.

Skil dig ud med farver

Hvis det er stil du er ude efter, og du gerne vil have en sofa der ikke er som alle andre, så er Amalfis sofasæt i petrol-blåt stof lige sagen. I de seneste år har en af de store boligtrends været at få flere farver ind i de danske hjem. En glimrende måde for alvor at få farver ind i sin stue, er med en farverig sofa. Og Amalfi-sættet leverer. Den blå farver springer i øjnene, men er dog sta-dig elegant. Desuden er komforten ligeså prangende som stilen.

Smart sovesofa

En sofatype der ofte kan være smart at overveje, er en sovesofa. Fordelene er klare. Til hverdag har du en sofa, der fungerer fint som dette, og skal du så have gæster på besøg, og bruge den ekstra sengeplads, omdanner du bare sofaen. På denne måde behøver du hverken spilde plads på en seng du ikke bruger, eller have en eller anden ekstra-madras stående og samle støv et eller andet sted.

Sovesofaen har lidt et ry for ikke at være hverken den bedste sofa eller den bedste seng. Dette kan der være noget om, men sådan behøver det ikke være. Loke sovesofaen fra Innovation Li-ving benytter posefjedre for god komfort – både som sofa og som seng. Sovesofaen er som sofa elegant i gråt stof med lyse træben. Den er desuden utroligt nem at slå ud. Alt i alt den per-fekte sofa til gæste/tv-værelset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *