Det lille hjem – god indretning på få kvadratmeter

Annonce

Bor man i en af de større byer i landet såsom København, Aarhus eller Odense, så vil man uden tvivl have oplevet at pladsen ikke er altid er i overflod. Lejlighederne i byerne er små og de skal ofte deles med én eller flere bofæller. Når hjemmet er småt, så skal man være kreativ med indretning, men hvordan gør man egentlig det?

Her får du et par gode råd til boligindretning i små hjem samt tips til boligsøgning generelt. 

Find din bolig først

Inden du kan begynde at tænke på indretningen, så er det selvfølgelig essentielt at du først finder et hjem, hvor du kan bo i en periode, og hvor det derfor kan betale sig at tænke på indretning.

Hos Boliglisten kan du søge efter lejeboliger i hele landet, og med fordel kigge efter de kriterier som er et must for dig. Kampen kan være hård, så det handler om at være grundig med sin søgen, hvis man vil finde et godt match. 

Indretning vælg løsninger med flere formål

Når man skal indrette et hjem med få kvadratmeter, så kan det være en god idé at vælge løsninger som kan tjene flere formål. Ofte vil man blot have én enkelt rum til rådighed, og der skal både være plads til stue, spisestue, soveværelse, kontor og gæsteværelse.

Ved f.eks. at vælge en foldemadras frem for en sofa eller en ekstra seng, så kan man bruge den som gæsteværelse, når det er nødvendigt og som en almindelig sofa i hverdagen.

På samme måde kan man kigge sig om efter et spisebord der kan slås ud, som man til daglig kan bruge det som skrivebord, og når man har gæster til middag kan man slå det ud til et stort spisebord.

Den slags løsninger er der mange af, og det handler om at tænke praktisk og kreativt i det lille hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *