Få din egen private massør i stuen

Annonce

Drømmer du om at have din helt egen private massør i stuen? En der bare altid er til rådighed efter en lang og anstrengende dag – og som kan massere alle dine ømme muskler? Så er det måske en massagestol, du skal have. Læs med her og få indblik i, hvilke massagestole, der er de bedste på markedet.

Kunne det ikke bare være skønt, hvis man have en privat massør hjemme i stue, som altid var til rådighed, når man havde behov for det? Jo, vil de fleste nok svare. Så kan det være, at du skal kigge efter en ny massagestol. Der findes masser af gode massagestole, der kan give dig en ultimativ god massageoplevelse. Lad os hjælpe dig lidt på med at finde en god model til hjemmet.

Det første du skal gøre, er at beslutte dig for, hvad du vil have ud af en massagestol. Hvad skal den kunne? Skal den være flot og stilfuld, så den passer ind i dit hjem sammen resten af dit interiør? Eller vægter du komfort og pris højere end udseende og design? Måske du skal overveje det min din kone eller mand. Det kan også være, at I er flere der går sammen om en massagestol, som så står i et fælleslokale i din f.eks. haveforening eller andelsforening. Lad os se på to forskellige modeller med hver deres kvalitet:

Den bedste massagestol til prisen

Hvis I går efter prisen, men stadig gerne vil have en god og lækker massage, så skal I kigge på IWAO Baseline. Den er nemlig kåret som den bedste massagestol til prisen. Her får I en basiskvalitet med bl.a. fodmassage, lufttryksmassage og indbygget varmeterapi. Den tre basisprogrammer, som giver massage i nakke, lænd og hofte.

Baseline har altså:

  •       Varmeterapi
  •       Lufttryksmassage
  •       Fodmassage

Design luksus

Hvis I derimod vægter udseende og design rigtig højt, så skal I kigge på massagestolen IWAO Jasmin 2D. Det er nemlig en skøn og virkelig elegant massagestol, som har prioriteret design. Og så ligger den også som nummer 1, når det kommer til bedst i test. Her slår I altså to fluer med et smæk. Designet er futurisk og elegant. Og så fordeler stolen også kropsvægten ligeligt i stolen, og giver en afslappet følelse af velvære. Denne model kan blandt andet massere dine ømme fodsåler, give dig manuel massage samt lækker lufttryksmassage.

IWAO Jasmin 2D har altså:

  •       Automatisk fodstøtte
  •       Intelligent kropsscanning 

Derfor skal du investere i din helt egen massagestol

Du skal investere i en massagestol, hvis du gerne vil have din helt egen og private massør hjemme i stuen. Det bliver ikke mere optimalt. Du kan bruge massagestolen, når du vil – både morgen, middag og aften. Og så skal du ikke bestille tid. Du bestemmer også selv, hvilket program, du gerne vil køre dag til dag. Så hvis du er mest øm i nakken, jamen så er det, det går efter den dag.

Der er nemlig mange fordele ved at have sin egen massagestol. Men det kan også være optimalt at dele en massagestol med sin venner eller familie i kolonihaven, haveforeningen eller andelsforeningen – eller måske endda i det lokale træningscenter. Så kan man få en massage, når musklerne er ømme og har brug for afslappende massage – samtidig med at man sparer lidt på finanserne, når massagestolen skal indkøbes, fordi der er flere at dele udgiften og vedligeholdelsen med. Og så er det da også bare hyggeligt at dele de gode oplevelser med nogen.

Ulempen er selvfølgelig, at man så ikke helt har sin egen private massør hjemme i stuen. Find den løsning, der passer dig bedst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *