Er det på tide til en ombygning?

Dette er sponsoreret indhold.

Vi kender alle til de forskellige og forvirrende lån, som popper op overalt vi går. På internettet, på busreklamer, banner og på tv-reklamerne. Vi kan sagtens forstå, hvis du står og skal tage et lån, at det hele kan virke uoverskueligt og forvirrende, når man gerne vil vælge det rigtige lån til ens økonomi og behov. 

Ombygning og lån – få hjælp af et fagligt team. 

Står du og mangler et lån til ombygning af din bolig, men du ved ikke hvordan du skal forholde dig til hele låneprocessen? Så fortvivl ikke, for du kan få professionel ekspertise inden for lån til ombygning ved basisbank. Om det er din private bolig, eller om det er dit sommerhus, du skal have renoveret eller ombygget, så kan basisbank give dig rådgivning til hvilket lån der bedst tilpasser sig dine behov. 

Hvad kræver det, at blive låntager?

Hos Basisbank kræver de ikke, at du bor i et bestemt område med et bestemt postnummer, som mange banker og realkreditinstitutter faktisk kræver. Teamet bag Basisbank har få krav til dig, som ønsker at tage et lån til ombygning eller renovering, som lyder således; at du hver måned har en fast indkomst, som bidrager til en mere stabil økonomi i forhold til tilbagebetaling. Derudover skal du ligeledes ikke være registreret som en “ringe betaler”, da det giver banken et indtryk af, at du ikke kan betale tilbage og er økonomisk uansvarlig. Derudover er der også et krav, som lyder på, at du skal have en dansk og fast folkeregisteradresse. Sidst men ikke mindst, for at du kan foretage et lån skal du være over 18 år. 

Hvis du opfylder disse ovenstående krav, kan eksperterne altså tilbyde dig et lån til dine ombygnings- og renoveringsdrømme. 

Hvad er vigtigt, at tjekke op om, når man foretager sig lån?

Det er vigtigt, at tjekke op om de forskellige udbyders låne muligheder. Når der tales om lån tænker de fleste danskere på, at de skal ud og finde et lån med den laveste rente, men det er ikke tilfældet her. Du skal som låntager vurdere og sammenligne gebyret på de forskellige lån i stedet. Du skal altså være særligt opmærksom på ÅOP, som viser procentdelen af den årlige ydelse i form af renter og gebyrer på det lån, som du vælger at tage. 

Så hvis du står og er meget i tvivl om, hvad du skal gøre i forhold til dine muligheder  – måske har banken afslået din ansøgning, eller måske er du bare forvirret over de mange valg – så fortvivl ikke og tag kontakt til en dansk internetbank, som måske kan hjælpe dig med at få realiseret dine drømme om ombygning eller renovering. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *