Derfor er TV-inspektion i kloakken en god idé

Hvis du har mistanke om, at du har en skade i din kloak, er udsat for at rotteangreb eller oplever problemer med afløb, så kan det være en rigtig god idé at få udført en TV-inspektion af din kloak. Læs med her og få tips til, hvad du kan få ud af en TV-inspektion af din kloak.

Problemer med kloakken er ikke usædvanligt. Der kan opstå brud på kloakledningen, kloakken kan være udsat for et rotteangreb eller du kan gentagne gange opleve problemer afløb eller tilstoppede rør. Hvis du kan nikke genkende til disse problemer, så kan det være en rigtig god ide at få lavet en TV-inspektion af din kloak. Med en tv-inspektion kan du blandt andet få styr på eller i hvert fald identificeret årsagen til et problem i din kloak. Lad os se på, hvilke:

  •       Få overblik over omfanget af skaden
  •       Få identificeret et eller flere problemer
  •       Få en rapport over kloakrørenes tilstand
  •       Få et tilbud på udbedring

En TV-inspektion er altså en moderne, effektiv og sikker måde at få undersigt sin kloak på. Kloakmesteren vil føre et kamera ind i kloakledningen og kan på den måde undersøge væggene i kloakken. Men kameraet kan kloakmesteren filme hele 360 grader og kan helt sikkert med stor præcision lokalisere problemerne i dine kloakrør uanset om problemet drejer sig om rødder, brud på røret eller rotteskader.

Priserne på en TV-inspektion starter på 1.000 kr. og opefter. Priserne vil afhænge af inspektions omfang eller hvis der nu viser sig at være uforudsete problemer. Derfor er det en god idé at få et prisoverslag på din opgave. Oftest vil pengene for en TV-inspektion være rigtig godt givet ud. Der kan nemlig ske meget større skader, hvis du ikke opdager dem i tide og for dem lavet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *