Tre tips til at indrette teenageværelset

Dette indhold er sponsoreret

Det kan være urimeligt svært at indrette sine børns værelser, og kun endnu sværere, når det drejer sig om teenageværelset. Her vil teenageren selv gerne have noget at sige, så der opstår pludselig også en masse krav og ønsker man skal imødekomme. Men en vigtig del af at indrette sine børns værelser, er at have dem med i processen, så de bliver glade og får lige præcis det værelse, de ønskede sig.

  1. Opbevaring

Næsten ligemeget hvilket rum man skal indrette, er det bare super vigtigt, at tænke opbevaring ind. Opbevaring på teenageværelset er vigtigt at tænke ind, så der er styr på tingene, og så man ved, hvor alt befinder sig. Ved at skabe plads til alle deres egne ting, på deres eget værelse, er der mere styr på det, og teenageren har selv ansvar, for at have styr på sine ting og sager. En fordel vil være, at vælge en lukket opbevaringsløsning, frem for en åben. På denne måde skåner man øjet for en masse rod, og skaber et mere ryddeligt og nydeligt værelse.

  1. Plads til fritidsinteresser

Ved at gøre plads til børnenes fritidsinteresser på deres egne værelser, bruger de mere af deres tid på værelset, og nyder det i højere grad. Her er det en god ide at være i dialog med teenageren og finde ud af, hvis man ikke allerede ved det, hvad de nyder at bruge deres tid på. Elsker de at spille computer, så hav et skrivebord til computeren, samt en god kontorstol, der sikrer god kropsholdning i de mange timer, der kan gå med at spille computer. Er det derimod det kreative der er i fokus, så hav et bord med god plads at udfolde sig kreativt på og eventuel hav skuffer, kasser, eller noget helt tredje til at putte kreating i.

  1. Personligt præg

Det personlige præg er selvfølgelig vigtigt i indretningen af teenagerværelset. Ved at sætte et personligt præg på værelset, kan de gøre det til helt deres eget. Et godt tip er at kigge på Plakater fra Minida.dk. Minida har et stort udvalg af farver, størrelser og serier, så der er noget til enhver smag. Hvis man er vild med dyr, har de en masse flotte naturplakater, men hvis man er vild med fodbold, har Minida blandt andet også denne Liverpool Plakat. Spørg teenageren, hvad de kunne tænke sig, og køb den plakat de bedst kan lide.

Disse tre ovenstående tips giver et bud på, hvilke tre ting der er vigtige at tænke ind i indretningen af teenageværelset. Men, som sagt, det vigtigste er, at have tennageren selv med inde over, så man lettere kan indfri deres forventninger og ønsker, og i sidste ende rent faktisk skabe et værelse de holder af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *