Tre ting du skal huske på når du flytter ind i ny bolig

Tre ting du skal huske på når du flytter ind i ny bolig

Annonce

Der er meget at huske på, når man skal flytte ind i en ny bolig, men hvad er vigtigt? Indflytningen bliver meget nemmere, jo mere du har på plads i forvejen. Her får du derfor tre ting som du kan få styr på, inden du flytter, så du har godt styr på det hele.  

1. Sørg for at det praktiske er i orden  

Det praktiske er nu et meget vidt begreb, men der er nogle ting der er vigtige at have på plads. Med det praktiske her, mener vi ting du vil have brug for lige med det samme. Når man flytter ud af en bolig, er det meget nemt at komme til at smide en del ting ud, som man tænker man skal købe nyt og lækkert, til den nye bolig. Tit er der så meget kaos og ting der skal ordnes, at det ikke lige var så nemt at huske, at købe den der stegepande alligevel. Selv om det er rart at smide ting ud og starte på en frisk, sørg for at de praktiske ting du rent faktisk har svært ved at køre en hverdag uden, kommer med, så kan man leve med, at de først bliver skiftet ud lidt senere.  

Når man så omsider skal opgradere sine ting som man havde tænkt til at smide ud, så er det en god ide at gøre god research i forvejen, så du slipper for kedelige fejlkøb. På bedsteitest.dk, kan du finde tests af alt du har brug for, så du kan træffe de helt rigtige beslutninger, om hvad du skal købe.  

2. Husk forsikring!  

Mange glemmer at selve flytningen rent faktisk kræver en god forsikring. Der er meget der kan ske undervejs, og det er ikke sjovt, hvis noget går galt, når nu man flytter alt sit habengut på en gang. Derfor er det en god ide at få styr på forsikringer allerede inden I flytter, så I er godt dækket ind, hvis der mod al formodning skulle ske noget. Der er nok af ting at tage fat i når I er på plads på det nye sted, så det er en god ide at ordne med forsikringen allerede inden flytningen, så du ikke skal krydse endnu en ting af din tjekliste, midt i det hele.  

Forsikring er ikke noget man tror man behøver, før man virkelig har brug for det. Få styr på forsikringen allerede inden I flytter, så er I dækket ind, hvis der mod al formodning skulle komme ubehagelige overraskelser undervejs.  

3. Lav en indretningsplan  

At have en klar ide om hvordan du skal indrette den nye bolig, kan bidrage til at gøre det hele meget nemmere. Det er dyrt at prøve og fejle, og derfor er det meget bedre, at lave en konkret plan og holde sig til den. Lav et inspirations mood board på inspirationsmedier som Pinterest eller Instagram, der du kan samle gode ideer, links til produkter du gerne vil have, og en overordnet ide til hvordan indretningen i de forskellige værelser, skal se ud.  

Det er meget nemmere at træffe beslutninger, når du har en overordnet ide, end hvis du skal tage stilling til enkeltobjekter, som du umulig kan vide, om vil passe ind før du prøver. Jo bedre forberedt du er på indretningen, jo mere vil du opleve, at det kommer sammen til en helhed. Vælg ud farver, udtryk og møbler allerede inden I flytter, så har du en klar plan at forholde dig til, når I er kommet på plads i den nye bolig. Det er selvfølgelig lov at ombestemme sig lidt undervejs, men det er aldrig dumt at have en indretningsplan, og det gør indretningsprocessen meget mere overskuelig.  

Har du ikke fundet drømmeboligen nu? Find ledige lejeboliger og flyt ind i det liv, du altid har ønsket dig.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *