Tre grunde til at en varmepumpe er perfekt til sommerhuset

Dette indhold er sponsoreret  

Mange danskere ejer et sommerhus, og bruger det hyppigt, som et sted man kan tage hen for at få lidt fred for den normale hverdag. Sommerhus er til dette måske den forkerte betegnelse, da man både bruger det i efteråret, foråret og sågar også om vinteren.  Der er fordele ved at have et sommerhus, men det kan være svært at finde den rigtige varmekilde. Denne artikel vil beskrive, hvorfor en varmepumpe er helt perfekt til netop et sommerhus i tre grunde – læs mere om det nedenfor. 

Forskellige slags varmepumper – der findes en til hvert hjem 

Varmepumper er perfekte til alle slags hjem, og det er fordi at de kommer i mange forskellige typer. De tre mest typiske varmepumper er jord til jord varmepumpe, vand til vand varmepumpe og luft til vand varmepumpe. Hver varmepumpe har deres fordel, og det er ikke alle varmepumper der fungerer lige så godt alle steder, det betyder dog også at der stadig er en varmepumpe til dit sommerhus. Ved køb varmepumpe luft til vand får du en solid varmepumpe, som hurtigt og gnidningsfrit kan varme dit sommerhus op. 

Derudover er luft til luft varmepumpen ofte den mest gængse varmepumpe, da den kan placeres på alle hjem – også sommerhuse. Vælg med omhu og konsulter en varmepumpe ekspert, hvis man er i tvivl om hvilken varmepumpe, der er bedst for ens hjem. 

Det skal ofte gå lidt hurtigt 

Mange sommerhuse, specielt de lidt ældre af slagsen, har stadig brændeovne. Brændeovne er langsomme om at komme i gang og det er svært at regulere på varmen, når den først kommer i gang. Det betyder en ujævn varme, som kan tage lang tid før den rigtig kommer i gang. Det vil ikke ske med en varmepumpe, da den med det samme, efter den er tændt, begynder at skubbe konsistent varme ind i hjemmet. 

Ofte når man er i sommerhus er man der ikke længere tid end en weekend, og det betyder, at man ikke har tid til at vandre igennem et koldt hjem og skulle bekymre sig om varmen. 

Energitilskuddet gør det en god investering 

Når det kommer til sommerhuset gør det altid lidt mere ondt at skulle opgradere og investere i det, da det ikke er der man har sin hverdag. Heldigvis har man muligheden at få energitilskud for energivenlige renoveringer i Danmark, og derfor vil man kunne vinde penge tilbage med en varmepumpe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *