Tjen penge på din tomme bolig

Annonce

Din bolig kan stå tom af mange grunde. Måske du er flyttet halvt ind ved din kæreste, men stadig har din egen lejlighed? Det kan også være du skal på udlandsophold i et halvt til et helt år? Ligegyldigt hvad bevæggrunden er for din tomme lejlighed, så er det dyrt at skulle betale to lejer, eller blot have en ekstra husleje, mens du er udrejst. Læs med herunder og få gode ideer til, hvordan du kan tjene penge på denne tomme lejlighed.

Bliv udlejer

Du kan lige såvel leje din lejlighed ud, hvis du ikke selv bruger den. Slå den eventuelt op på boligsider og sæt en lejebegrænsning på, alt efter hvor længe din bolig står tom. Du kan både leje din bolig ud med møbler eller uden. Det kommer også meget an på din egen situation og hvor godt du har det med, at andre skal benytte sig af dine møbler. Det kan dog være en stor opgave at skulle agere udlejer, hvis ikke du har prøvet lignende før. Få derfor hjælp til alt vedrørende ejendomsadministration, som kan hjælpe dig med kontrakter, regnskaber og koordinering af eventuelle håndværkere.

Udlej til Airbnb

Airbnb er en forholdsvis ny måde at tjene penge på indenfor boligområdet. Kort sagt handler det om, at du udlejer din bolig for korte perioder ad gangen lige som det ville fungere med et sommerhus. Det er blevet moderne at leje lejligheder på ferier og så videre i stedet for at finde et hotel. Det giver en frihed at I selv kan stå for madlavning med mere. Udlej derfor din lejlighed til turister. Denne mulighed er god til dig, som stadig bruger eller bor i din lejlighed, blot for korte stunder ad gangen. På den måde sikrer du dig, at økonomien ej braser.

Udlej til events

Kultur er i højsæde i nutidens Danmark og mange kommer med gode tiltag og ideer til arrangementer, som samler folk. Det kunne være en privat sorggruppe, mødre grupper eller meditationskurser. Det er blot dyrt at skulle købe eller leje lokaler til dette, hvis arrangementer kun finder sted en sjælden gang. Lad derfor din dør stå åben for sådanne tiltag. Herigennem vil du også lære en masse nye mennesker at kende. Du kan eventuelt handle kaffe ind og tage en 10´er pr kop eller andet. På den måde tager du del i landets kulturliv og hjælper andre til at fremme deres ideer og tiltag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *