Sådan pifter du din stue op

Dette er sponsoreret indhold

Stuen er for mange mennesker det rum i huset eller lejligheden, der forbindes med socialt samvær og hygge. Det er også i stuen, nærmere sofaen, hvor man smider sig efter en lang dag på arbejdet. Netop derfor er stuen et rigtig vigtigt rum, hvor der bliver tilbragt mange timer, og derfor må man gerne lægge noget energi i indretningen. Det kan være svært at finde rundt i alle de indretningsmuligheder som er at finde rundt omkring, men her får du et par simple indretningstips, så du har et sted at starte.

Find den perfekte sofa og et tilhørende sofabord

Sofaen er som sagt det sted vi smider os, når vi kommer hjem efter en hård arbejdsdag. Det er også der hvor hele familien samles omkring en god serie i fjernsynet, eller en god kop kaffe og måske endda også lidt eftermiddagskage. Sofaen skal derfor være af god kvalitet og samtidig også behagelig at sidde i, så man har lyst til at tilbringe tid der. Når du har fundet drømmesofaen, er sofabordet næste step. Sildebensbord er i tiden super populært og passer godt ind i stort set alle stuer. Det kan også være at du allerede har en flot bordplade, men mangler nogle ben dertil. Bordben findes i forskellige materialer og farver, og dit valgt at bordben kan have stor betydning for det look der er i stuen. 

Anskaf dig en masse grønne planter

Grønne planter giver bare altid noget godt til alle rum, og det gælder også din stue. Planterne giver noget liv og farve til stuen, og der er god mulighed for at finde lige netop de planter som du synes er flotte og som passer ind i dit hjem. En mulighed kunne være den populære Monstera plante, som er let at holde og som kun kræver vand en til to gange om ugen. Du kan også vælge et gummitræ, en pilea plante eller en cowboykaktus. Der er altså mange muligheder og den ene plante udelukker naturligvis ikke den anden – tværtimod, jo flere jo bedre.

Flotte billeder

Billeder i stuen er næsten et must, da de er med til at skabe en bestemt stemning i stuen, samtidig med, at de pynter flot på væggene. Her skal du selvfølgelig vælge nogle billeder, som passer godt til din stil. Du kan for eksempel vælge sort/hvid billeder, billeder fra en bestemt kunstner du godt kan lide, eller måske billeder med prints eller citater. Det vigtigste er naturligvis, at du selv synes, at billederne i stuen passer godt ind i din stue.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *