Sådan gør du din bolig klar til foråret

Selvom kalenderen kun lige skriver februar om lidt, så er de første små vinterblomster så småt begyndt at dukke op, og det betyder, at foråret så småt er på vej. Vinteren føles altid lang, fordi der ofte sner eller regner, og så er det koldt og mørkt. Efter nytåret er der mange, der længes efter forårets solstråler, så man kan være mere udenfor. En kold og lang vinter kan dog også være hård for vores bolig, og det gælder både indvendigt, fordi vi tilbringer så meget tid indendørs, men i høj grad også udvendigt, fordi det nok er de færreste, der vedligeholder boligen udvendigt i vintermånederne, fordi det er så koldt. Men nu, hvor vi så småt kan ane foråret ude i horisonten, er det tid til at gøre noget ved hjemmet, så du kan gå foråret i møde med en bolig, der er i god stand. Hvis du læser med videre i artiklen, giver vi dig nogle gode tips til, hvordan du bedst gør din bolig klar til foråret.

Rengør terrassefliserne

Når det bliver forår, ønsker de fleste mennesker at benytte sig mere af de udendørsarealer, man har i sin bolig. Inden længe kan du begynde at finde havemøblerne frem fra garagen, så du igen kan gøre din terrasse klar til mange hyggelige stunder sammen med familie og venner. Men inden da kan det være en god ide for dig at få rengjort terrassefliserne med en omgang fliserens, så dine fliser kan komme til at se ud som nye igen. Afhængig af terrassens størrelse, kan du få rengjort fliserne til en yderst fordelagtig pris, så din terrasse igen kan blive flot at se på efter den lange og kolde vinter.

Puds vinduerne

Når foråret melder sin ankomst, betyder det også, at vi får langt flere solskinstimer i døgnet. Når solen skinner lige ind på dine vinduer, kan du hurtigt komme til at opdage, hvor beskidte de egentlig er. Vinterens vejr har sat sine spor på dine ruder, og derfor er det en god ide at få pudset vinduerne, både udvendigt og indvendigt. Enten kan du vælge selv at pudse dem, men ellers findes der også mange professionelle vinduespudsere, som gerne kommer ud og klarer det beskidte arbejde for dig.

En grundig hovedrengøring

Når vi nu tilbringer så meget tid indendørs i løbet af vinteren, bliver hjemmet automatisk beskidt langt hurtigere. Inden foråret melder sin ankomst, kan det derfor være rart at få givet hjemmet en grundig omgang hovedrengøring. Du kan med fordel få støvsuget og vasket gulv i alle rum og hjørner, vasket dyner og puder og efterfølgende hænge dem til tørre udenfor, rengøre skuffer og skabe og generelt bare få sorteret og smidt ud, så du kan byde foråret velkommen med god plads og ro i maven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *