Sådan finder du bolig influencers i Danmark

Annonce

Når man søger ny bolig, så ligger det i sagens natur, at lejligheden skal bruges til at indrette sig på en ny og hyggelig måde. Netop det faktum, er der mange influencers på Instagram, som benytter sig af.

Bolig influencers på Instagram

Instagram er det klart foretrukne medie, når vi taler boligindretning og interiør blandt influencers. Det skyldes, at Instagram er et visuelt medie, hvor der er en klar overvægt af kvinder. Og laver man som influencer lækre fotos af sin boligindretning, så vil man også gerne have at disse fotos eller stories bliver set. Så her er der tale om et perfect match.

Og blot for en god ordens skyld, så findes der også en del mænd, som er gode til at vise deres flotte hjem frem på Instagram.

Ser man på en klassisk Instagram-profil indenfor boligindretning, så er hele Instagram-profilen meget strømlinet. Det vil sige, at det klart fremgår hvilke farvetoninger, som influenceren foretrækker. Det fremgår også tydeligt, hvilken stil indenfor boligindretning, som influenceren er ekspert i. Det kan eksempelvis være en minimalistisk eller maksimalistisk form for boligindretning.

Men hvorfor er der så mange danske bolig influencers?

Danske influencers

Ude i den store verden er Danmark kendt for at: Hygge. Vi har en lang vinter, og vi har tradition for det gode håndværk. Derfor er det helt naturligt, at vi også er gode til at lave hyggelig boligindretning.

Derfor findes der i Danmark utrolig mange bolig influencers, som du kan søge inspiration hos. Bolig influencerne kan findes via #hashtags på Instagram.

Er du selv en kreativ sjæl, og gerne vil vise andre, hvordan du skaber en god stemning i dit hjem, så kan du selv vælge at blive influencer. Der findes en lang række influencer marketing platforme, som det er smart at være en del af.

Vælger du eksempelvis Loggershut, så kan du ansøge, men det er Loggershut, som afgør, om din social media profil er egnet til influencer marketing. For når alt kommer til alt, så handler det om at skabe et godt match imellem virksomheder, brands og dig.

Vil du gerne læse mere om emnet, kan du her læse mere om: Influencers i Danmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *