Hjælp til boligkøb i København

Går du med drømmen om at bosætte dig i storbyen, så er København et virkeligt godt valg. Du er dog ikke den eneste, der går med drømmen om at bo i storbyen, det der også mange andre som har. København er en af de byer, hvor der er kamp om boligerne, og hvor priserne følger med den kamp, derfor er der en vigtig faktor som man skal huske inden sit boligkøb i København.

Læg et budget

Start med at lægge et detaljeret budget. På den måde ved du præcis hvilke udgifter, der går til hvad. Et detaljeret budget gør, at du ikke vil få nogle overraskelser, når du går i gang med dit boligkøb i København. En anden fordel er, at når du går i banken for at høre, hvad du må låne, ved du helt præcist, hvad du har af udgifter om måneden, samt nemmere kan fremvise, hvad I har som rådighedsbeløb.

Eks på rådighedsbeløb om måneden

– 5.000 kr. for 1 voksen
– 8.500 kr. for et par
– + 2.500 kr. pr. hjemmeboende barn

Når du ved hvad du må låne for, er det tid til at lave en liste over dine ønsker og behov.

Tænk altid fremtiden ind i dit boligkøb, da udgifterne ved salg og køb er høje. Har du derfor et barn på vej, eller er du ved at være færdig med at studere, så kan det godt være smart at kigge efter noget større, end hvad du her og nu står, og har behov for.

Indgå kompromis i forbindelse med dit boligkøb i København!

Når du laver din liste over dine ønsker og behov, skal du i første omgang skrive alle dine drømme ned, men du vil hurtigt finde ud af, at hvis drømmen er at bo i storbyen og specielt i København, så er du nødsaget til, at gå på kompromis med flere af dine ønsker. Sæt dine ønsker og behov i en prioritetsorden, så du ved, hvad du ikke kan undvære. Det kan være at køkkenalrummet er vigtigere for dig og familien end de værelser, eller at badekarret er vigtigere end garagen. Det vigtigste ved listen er, at I på forhånd ved, hvilke behov I kan skære væk, når i går på boligjagt.

Med den rigtige boligrådgiver kan du spare tid og penge

Du skal til at skabe rammen og basen for dit liv, og man er altid meget følelsesmæssig, når man skal gennem et boligkøb. I København er priserne sat efter udbud og efterspørgsel, og man kan hurtigt komme til at betale for meget eller overse synlige mangler på boligen, da man er så ivrig, når man først har fundet drømmeboligen.

Gør derfor altid brug af en køberrådgiver, som er med dig hele vejen. De hjælper dig med forhandlinger, rådgivning, og guider dig hele vejen indtil underskriften er sat på købsaftalen.

Start dit boligkøb i København på en tryg måde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *