De vigtigste første skridt i din nye lejebolig

Dette indhold er sponsoreret 

Hvis det er første gang, du flytter, bliver du måske overrasket over de mange praktiske ting, man skal have styr på. Selv hvis du har prøvet at flytte før, vil det at skifte bolig altid være noget af et projekt at skulle igennem. Man skal indrette sig efter helt nye omgivelser og det er ikke sikkert at ens ting fra sin tidligere bolig vil passe ind i den nye. Derfor kan det til tider være nødvendigt at investere i nye møbler, men det er nogle gange svært at holde overblikket over alt det, man måske står og mangler. Her kan du læse om nogle af de væsentligste ting, man tit glemmer i flytterodets stress og rag. 

Det vigtigste! Soveværelset 

Det er vigtigt at kunne få en god nats søvn især efter en lang dag med flytning. En ting som man let glemmer, og som man som næsten altid er nødt til at købe nye af, er gardiner. Der er ikke noget værre end at skulle til at sove i sit nye hjem, og så kan man ikke lukke lyset ude. Måske forsøger du med at hænge et lagen eller tæppe over vinduet, da du måske ikke har tænkt gardiner ind i dit møbel budget. Nye gardiner kan nemlig være dyre, men der er hjælp at hente. Her kan du købe billige gardiner og finde flere forskellige typer og mål af gardiner, som passer perfekt til din nye bolig. Det vigtigste er først og fremmest at finde gardiner til soveværelset, og her kan et rullegardin være din bedste ven for at lukke alt lys ude. Langt de fleste af os sover bedst i mørke, derfor vil dette være ideelt for at undgå at nattesøvnen bliver forstyrret af lys.

Sørg for at have styr på basis-tingene 

Mange af de ting man mangler når man flytter, opdager man tit først hen ad vejen. Især hvis det er første gang du flytter, eller er flyttet fra en anden, som du plejede at dele visse ting med. Køkkengrej bliver man oftest som førstegangs-flytter overrasket over, hvor meget man skal bruge af. Men blandt det vigtigste er dog at have bestik, tallerkener, glas og måske en enkelt god køkkenkniv. Resten kan man købe hen af vejen som man mangler det. Rengøringsmidler som klude, viskestykker, støvsuger, kost mm. er også noget at det vigtigste at få investeret i hurtigt, så man kan holde sin nye bolig ren. Derudover er en vigtig basis-ting også at huske at få skiftet læge og folkeregisteradresse med det samme. Man skulle nødigt stå og mange læge hvis man bliver syg, og det er vigtigt at man får sin post sendt til sin nye adresse, især når det bliver tid til at stemme.